Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581787

Editie 276 - Vraag maar Raak


OWN

596 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_1791.png

Deze rubriek is geschreven door @Guardian1980


Welkom bij "Vraag maar raak!" De gast van deze week is @Thundercover en we legden hem de volgende vragen voor:
Hoe ben je op je forumnaam gekomen?

Volgens mij zocht ik een naam voor een online game en ben ik na verschillende pogingen hierop uitgekomen. Vervolgens ben ik deze naam blijven gebruiken voor games en internetsites.

gallery_13783_45_37668.png

Vette waggie als avatar man, die heeft u al héél lang! Hoe dat zo eigenlijk, iets bijzonders met racewagens? (Rijdt u zelf racewagen?)

Ik ben een zeer groot van Formule 1 en de wagen in m'n avatar is dan ook een Formule 1-wagen. Qua racen kom ik zelf niet veel verder dan achter de pc, al is het nog wel een wens om eens in een echte autorace mee te doen. Dat ik de avatar inmiddels ook jaren hetzelfde heb is een bewuste keuze. Voor mij is iemand aan z'n avatar te herkennen en dat gaat lastiger als iemand constant z'n avatar verandert. Op deze manier ben ik altijd en overal duidelijk herkenbaar.

av-13783.png

Met welke onderdelen van GTAGames houd jij je zoal bezig en wat vind je het leukste om aan mee te werken?

Het grootste gedeelte van m'n tijd besteed ik aan het modereren van het forum en daarnaast houd ik mij sinds 2009 bezig met de layout van het forum (wat zich op dit moment vooral achter de schermen plaatsvindt). Buiten m'n takenpakket als crewlid werk ik ook mee aan OWN en zijn er nog kleine projecten waar ik mij bezig houd of heb gehouden (Jaarboek, Eindejaarsquiz). Het leukst vind ik denk ik het werken aan de layout in de wetenschap dat iedereen datgene dat jij maakt ook daadwerkelijk gebruikt of gaat gebruiken.

gallery_13783_45_16518.png

Hoe kom je toch aan al die computerkennis, heb je dat via een opleiding of heb je je dat zelf eigen gemaakt?

Vooral mezelf eigen gemaakt door jaren computerproblemen zelf proberen op te lossen en constant te leren over pc's. Het zal niet verrassend zijn dat ik een informatica-opleiding volg, maar dat is niet waar m'n meeste kennis vandaan komt.

Gallery_536_30_11595.png

Je werkt al een hele tijd mee aan OWN, wat trekt jou daarin, dat je het nog steeds doet?

Het feit dat je anderen kan vermaken met een leuk interview, een interactief testje of door het nieuws met een andere insteek te benaderen.

gallery_108553_47_13748.png

Je paarse jasje zal wel als een verrassing zijn gekomen, had je na 3,5 jaar als moderator nog verwacht global moderator te worden?

Nee, aangezien de Globale Moderators enkele maanden na m'n aantreden als moderator werden afgeschaft. Binnen de crew was ik altijd wel aardig globaal bezig, dus dat ik bij de kandidaten voor een paars jasje zat, heeft mij eerlijk gezegd ook niet verbaasd.

moderators mods demotivational poster.jpg

Beste Thundercover, we kennen elkaar nu al een aardige periode hier op het forum. Waar ik nou zo benieuwd naar ben, wat houdt jou eigenlijk hier op het forum? Jij bent niet de enige waarbij ik het me afvraag hoor, zal mezelf even toelichten. Dan herkennen de anderen waaraan ik deze vraag ook zou kunnen stellen zichzelf wel, nou, hier komt 'ie.

De meeste forumgebruikers hier zitten nog in de levensfase pubertijd, en daarnaast is er een aantal, waaronder een aantal crewleden, die al helemaal gesetteld zijn, met vrouw, kinderen, hond en een boom in de tuin et cetera. Wat je vaak ziet, is of eerstgenoemde, en laatstgenoemde, maar de groep daar tussenin, de begin twintigers, de groep die op pad gaat de wijde wereld in om te studeren en zo, die zie je hier niet zoveel. Jij bent onderdeel van die groep, die leeftijdscategorie, die zoveel te ontdekken heeft buiten het stramien waar hij in z'n pubertijd in liep, en daarmee dus buiten het forum, dat ik niet begrijp waarom je hier nog zo actief bent momenteel? Wat is je drijfveer? Geen behoefte aan een sabbatical?

Ik vind het leuk om onderdelen als het forum te verbeteren. In de crew zien we altijd verbeterpunten op het forum en ik houd ervan om er over na te denken of en hoe het beter zou kunnen. Tevens heb ik in de loop van de tijd een hoop gezellige mensen leren kennen en daar loop je niet zomaar van weg. Het is juist leuk om samen met elkaar iets aan te pakken, ook al ben je het zeker niet altijd eens. :P Natuurlijk is er buiten het forum om ook genoeg te beleven, dus moet je daar een afweging in maken. Dat heb ik inmiddels wel gevonden en daarom loop ik hier nog altijd met veel plezier actief rond.

thucopromoties.png


En dat was 'm dan voor deze keer. Onze volgende kandidaat is:

@Fiegel5

av-63582.jpg

Aarzel niet, en stuur je vragen voor Fiegel5, met als onderwerp Vmr: Fiegel5, naar OWN. Zodra je dit leest, meteen even doen, kan je het ook niet vergeten. Je kan je vragen tot en met zondag 29 april insturen.


Volgende week geen Vraag maar raak! maar een ouderwetse Interviews. Tot de volgende "Vraag maar raak!"

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...