Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580679

Editie 278 - Uitgelicht


OWN

320 bezichtigingen

gallery_108553_47_1601.png

Deze rubriek is geschreven door @Jacky-2007

Vrijheid

De vrijheid van OWN

5 mei. Vrijheid is relatief, en de beleving van vrijheid is heel persoonlijk. Als redactie van OWN zijn we blij dat we de vrijheid hebben om op geheel eigen wijze, met eigen gekozen inhoud, en eigen inzicht, iedere week weer deze blog mogen brengen. Het is een vanzelfsprekendheid, maar hoeveel mensen ter wereld hebben niet de vrijheid om op internet te publiceren wat men wil? Denk eens aan de landen om ons heen, waar censuur orde van de dag is. Waar je opgepakt wordt omdat je je mening uit, op straat of op internet.

Kenners van vrijheid op GTAF

Er zijn uiteraard verschillende soorten gamers. De echte vrijheids-junkies echter vindt je alleen maar hier op gtaforum.nl. Heb je er weleens bij stilgestaan dat jij, als je dit leest, behoort tot de elite van de freeroam fans? Heb je je weleens gerealiseerd dat er heel veel gamers zijn, die niet eens kunnen omgaan met de vrijheid in Grand Theft Auto spellen? Kijk maar eens goed om je heen, in je familie, onder klasgenoten of vrienden, zijn er niet veel die Grand Theft Auto jaren na een release nog willen spelen, of zich verdiepen in het modificeren (uitbreiden van de vrijheid!) van de game. Zijn er weinig die alsmaar doorgaan en nooit zat worden van de ultieme freedom vibe die Grand Theft Auto kan bieden. Het zijn de gamers die graag in een bepaald stramien worden gehouden, die liever niet iedere deur willen kunnen openmaken, die liever zien waar ze heen moeten, die vastlopen als ze mogen kiezen tussen linksaf of rechtsaf. Open world gaming, het genre, is echt niet voor iedereen weggelegd. Naast hier op het forum zitten er natuurlijk ook een hoop van "onze soort", maar dan de verknipte elfen-tak, in spellen als World of Warcraft en andere MMO's. Sta er even bij stil.

Hoeveel uur zou er nu al rondgelopen zijn in de grote multiplayer modificaties van de III-era? De echte vrijheidsfreaks zitten as we speak in bijvoorbeeld Los Santos online, waarom? Omdat je de vrijheid die je daar kan vinden simpelweg niet vindt als je je voordeur opendoet en de straat op wandelt! En nu wachten we met smart totdat Rockstar Games een nieuwe wereld toevoegt aan die oase van vrijheid. Wat een mooie symboliek: GTA V, die V, die staat voor mij voor Vrijheid! En we willen het zó graag...! ^_^

1 reactie


Recommended Comments

Nice one! Mooi hoe je zo'n groot onderwerp als vrijheid op Bevrijdingsdag klein en concreet maakt voor GTAForum. Knap gedaan, mijn complimenten :tu:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...