Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582036

Editie 279 - Game on!


OWN

372 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_5124.png

Deze rubriek is geschreven door @Jacky-2007!

Launch trailer voor Max Payne 3

We winden er geen doekjes om, en verwijzen je naar het nieuwstopic op het forum. De launch trailer van Max Payne 3 is verschenen afgelopen week, bekijk 'm en laat je overtuigen om de game in huis te gaan halen!

---> Bekijk de Max Payne 3 launch trailer (gtagames.nl)

Nog meer Max Payne 3

Of nou ja, niet alleen Max Payne 3. Eigenlijk is dit ook een beetje Grand Theft Auto V nieuws. Rockstar Games Social Club is namelijk overhoop gehaald en heeft nu een crew-functionaliteit voor zijn leden! Max Payne 3 zal de eerste game zijn waarmee je met je eigen crew aan de slag kan op de rankingslijsten op Social Club, daarna gaat GTA V volgen. Maak dus snel je eigen crew aan!

PS Vita: Warm broodje van de plank?

Naar de release van de PS Vita werd wereldwijd reikhalzend uitgekeken. In december vorig jaar in Japan in de markt gezet, en later in februari dit jaar ook in de rest van de wereld in de schappen. De handhelds van Sony kunnen baanbrekend zijn, vernieuwend, sterker, de kijk van de gamewereld veranderen. Dat was wellicht niet de ambitie van Sony, maar gekeken naar het succes van de PlayStation Portable was een zelfde vernieuwende trend gewoon te verwachten. Is dit van de grond gekomen? Een week nadat de kleine krachtpatser in de schappen verscheen in Europa en Amerika maakte Sony bekend dat de PS Vita maar liefst 1,2 miljoen keer verkocht was. Nu deze week blijkt dat er sindsdien nog maar 600.000 verkochte Vita's mogen worden toegevoegd aan de telling. Is handheld gaming op z'n retour? Na de opmars van smartphones en tablets lijkt dit toch ondenkbaar.. Tip van OWN aan Sony: Zorg ervoor dat je een SIM-kaart in de opvolger van de Vita kan douwen, en dat je er dus mee kan bellen. Wedden dat dan het succes van de PSP wordt overtroffen?

sony_playstation_vita.jpg

Oldskool of nog steeds hardcore?

Het is dit jaar maar liefst twintig jaar geleden dat de game Wolfenstein 3D in de schappen verscheen. Voor de jonge lezers; denk eraan, hiervoor waren de systeem-eisen destijds niet niks: Er was maar liefst 3 MB aan schijfruimte nodig tegen respectievelijk 640 MB RAM om deze hoogstaande settler van het FPS genre te kunnen draaien! Wat zeg je? Op wat voor OS dat dan werkte? Nee, het is niet Windows 95, of Windows 3.11... Wolfenstein 3D draaide op MS DOS.

Wat mij betreft is Wolfenstein 3D niet alleen oldskool maar óók gewoon hardcore. De eerste omdat de game nu eenmaal een bepaald jeugdsentiment oproept, en de tweede omdat het toch één van de eerste grote FPS-games is geweest. Denk eraan, als je nu gek bent op COD of BF, Wolfenstein 3D heeft dit genre groot gemaakt. Zonder deze voorvader hadden de huidige shooters er misschien heel anders uitgezien. Maar het mooiste nieuws komt nog: Ontwikkelaar Bethesda heeft een browserversie van de game ter ere van het jubileum gratis speelbaar gemaakt! Pak dus nu je wapens op en ga even lekker vierkante Nazi-koppen aan gort schieten!

Wolfenstein+4shot.png

---> Speel nu Wolfenstein 3D (Bethesda)

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...