Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580610

Editie 280 - Game On!


OWN

436 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_5124.png

Deze rubriek is geschreven door !

Welkom bij de Game On! De wekelijkse rubriek omtrent games. Deze week is Max Payne 3 uitgekomen voor zowel de Xbox 360 als PlayStation 3. Helaas moeten de PC gamers nog enkele dagen wachten, die release is namelijk op 1 juni. Zodra één van onze redacteuren de game uitgebreid heeft gespeeld kun jullie wellicht een review verwachten. GTAGames.nl heeft ook zijn eigen review, die na het weekend online komt te staan.


Tomb Raider uitgesteld naar 2013

Tomb Raider is uitgesteld tot het eerste kwartaal van 2013. Dat maakte ontwikkelaar Crystal Dynamics bekend op de officiële blog van de game. Het spel stond eerder gepland voor een release in de herfst van dit jaar.

GTAGames.nl afbeelding

Studiohoofd Darrell Gallagher legt uit dat de extra ontwikkeltijd nodig is om de doelen die Crystal Dynamics zichzelf gesteld heeft te behalen. Het eerste doel is om een game te maken waar de makers "extreem gepassioneerd" over zijn en het tweede doel om is om de beste game uit hun carrière te maken, zo legt Gallagher uit.

"We doen in deze game dingen die compleet nieuw zijn in de Tomb Raider-serie en de extra ontwikkeltijd maakt het mogelijk voor ons om puntjes op de i te zetten en de game op te poetsen tot een niveau dat jullie verdienen", vertelt Gallagher. "Wij geloven dat dit de juiste keuze is en ik garandeer dat het het wachten waard zal zijn."

THQ: 189 miljoen euro verlies

Uitgever THQ heeft het afgelopen fiscale jaar een verlies van ruim 189 miljoen euro geleden. Dit blijkt uit de financiële cijfers die het bedrijf onlangs bekendmaakte.

GTAGames.nl afbeelding
Dit is meer dan het jaar daarvoor. In fiscaal 2011, dat liep van 1 april 2010 tot 31 maart 2011, was het verlies 107 miljoen euro. De totale omzet uit verkopen nam wel toe, van 524 miljoen euro naar 654 miljoen. THQ is op dit moment bezig met een herstructurering, die aan het eind van fiscaal 2013 volledig doorgevoerd moet zijn. Als onderdeel hiervan investeert de uitgever minder in licentiegames en heeft het aangegeven geen software te ontwikkelen voor uDraw.

Ghost Recon: Future Soldier Launch Trailer

Deze game komt ook al dichterbij en inmiddels is de launch trailer al gearriveerd. De game zelf verschijnt op 24 mei. In deze trailer zien we veel actie waarin we ongezien kunnen moorden of er een gigantische chaos van kunnen maken. De pc-versie zal echter 14 juni verschijnen. Bekijk snel de launch trailer!

Nieuwe Mass Effect 3 multiplayer DLC

De nieuwe DLC van Mass Effect 3 schijnt onthuld te zijn. Op de site van PlayStation Hong Kong is een vermelding opgedoken van het Rebellion Multiplayer Expansion-pakket voor Mass Effect 3. De webpagina is ontdekt door Kotaku, maar is inmiddels alweer offline gehaald.

GTAGames.nl afbeelding

Deze uitbreiding voor de Mass Effect 3-multiplayermodus geeft je twee nieuwe locaties waar je het moet opnemen tegen de Reapers: het junglereservoir van Firebase Jade en Firebase Goddess op Thessia. Daarnaast bevat het pakket ook nog drie nieuwe wapens, nieuwe uitrusting en zes nieuwe klasses: Quarian Engineer en Infiltrator, Vorcha Soldier en Sentinel, Phoenix Adept en Vanguard. Volgens Sony's informatie zou de DLC deze week al zijn uitgekomen in Azië.

Bron: InsideGamer


Max is back...

maxpayne3_cover_304x400.jpg

Nu verkrijgbaar voor PlayStation 3 en Xbox 360!


Dat was 'm voor deze week. Discussieer vooral mee in de onderwerpen die in deze Game On aanbod zijn gekomen. Volgende week zijn we er weer met een nieuwe uitgave, tot dan!

2 reacties


Recommended Comments

Ik ben er ook wel benieuwd naar, eens weer wat anders dan een FPS. Ik kan er zelf wel goed mee over weg gaan maar TPS lijken me ook aangenaam. Zal zeker even wat reviews lezen als de game uitkomt.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...