Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581464

Editie 281 - Game On!


OWN

242 bezichtigingen

gallery_108553_47_5124.png

Deze rubriek is geschreven door !

Welkom bij een nieuwe Game On! De rubriek met alles omtrent games. Na een warm en zwoel weekje kunnen alle forumgebruikers weer hier terecht voor het laatste en hotste game nieuws. Helaas geen review voor deze editie, echter hebben we die in de volgende editie wel. Over welke game het gaat houden we nog even voor ons. Het heeft alles te maken met een speciaal thema. Voor nu, veel plezier met deze editie.


Trailer van de week!

We beginnen met de trailer van de week, deze is namelijk van de free-roaming game Sleeping Dogs. Voorheen bekend als True Crime: Hong Kong. De game wordt ontworpen door Square Enix. In deze trailer krijg je een indruk van wie je bent en de wijze waarin de Triads te werk gaan. Ook zien we een aantal spectaculaire schiet en vecht features, bekijk 'm snel!

Nieuwe game van LucasArts op de E3

Uitgever LucasArts kondigt op de aankomende E3 een nieuwe game aan. Dit meldt EGM Now.

Het is nog niet bekend om wat voor titel het gaat. De meest recente game van LucasArts was Star Wars: The Force Unleashed 2. De uitgever liet eerder weten dat het de Unreal Engine 3 gebruikt voor een aantal nog onaangekondigde games. The Force Unleashed draaide op een andere engine, die intern ontwikkeld is door LucasArts.

GTAGames.nl afbeelding

Waarschijnlijk gaat het om Star Wars: Battlefront 3. Free Radical werkte eerder al aan de game, maar de ontwikkeling werd toentertijd stopgezet, dat terwijl de studio claimde dat het spel al bijna af was. Volgens geruchten zou Lost Planet 3-ontwikkelaar Spark Unlimited de game nu maken.

Een Spark Unlimited-medewerker noemde namelijk op zijn LinkedIn een onaangekondigde game met zwaarden als zijn huidige project. Het zou daarbij gaan om een bekend IP. Een ander profiel had het over een third-person shooter die draait op de Unreal Engine 3. LucasArts bevestigde noch ontkende dat zijn nieuwe game een Star Wars-titel betreft.

Tony Hawk Pro Skater HD Soundtrack bekend

De soundtrack van Tony Hawk Pro Skater HD is bekendgemaakt. Dit deed Ken Overbey van ontwikkelaar Robomodo in een interview met Sound + Vision.

GTAGames.nl afbeelding
De soundtrack bestaat deels uit nummers van de eerste twee Tony Hawk-games en deels uit nieuwe nummers. De nummers uit Pro Skater 2 zijn: Bring the Noise van Anthrax en Chuck D, When Worlds Collide van Powerman 5000, Heavy Metal Winner van Consumed, May 16 van Lagwagon, No Cigar van Millencolin en You van Bad Religion. Daarnaast bevat de soundtrack Superman van Goldfinger, dat in de eerste game zat.

Dan hebben we nog de nieuwe nummers, die zijn: The Bomb van Pigeon John, We the People van Lateef the Thruthspeaker, Marathon Mansion! Van Pegasuses-XL, Teenage Blood van Apex Manor, Please Ask for Help van Telekinesis, Flyentology (Cassettes Wont’t Listen Remix) van EI-P en Trent Reznor en USA van Middle Class Rut.

Tony Hawk Pro Skater HD verschijnt in juni voor Xbox Live Arcade en Playstation Network.

Far Cry 3 krijgt Insane Edition

Far Cry 3 krijgt een

met daarin onder meer een bobblehead van antagonist Vaas. Dit meldt uitgever Ubisoft in een persbericht. De Insane Edition heeft een adviesprijs van 79,99 voor PlayStation 3 en Xbox 360, en 59,99 voor PC.
GTAGames.nl afbeelding

Naast de bobblehead bevat de speciale editie ook nog een survivalgids met daarin informatie over de game. Qua in-game content biedt de Insane Edition de Monkey Business-missie voor de singleplayer, evenals het The Lost Expeditions-pakket. Voor de multiplayer krijgen spelers de Hunter, Predator en Warrior Pack, met daarin speciale wapens zoals een M7000-jachtgeweer en een pijl en boog.

Bron: InsideGamer.nl


Dat was 'm voor deze week. Discussieer vooral mee in de onderwerpen die in deze Game On aanbod zijn gekomen. Volgende week zijn we er weer met een nieuwe uitgave, tot dan!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...