Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581787

Editie 285 - Vraag maar raak


OWN

623 bezichtigingen

gallery_108553_47_1791.png

Deze rubriek is geschreven door @Guardian1980


photo-19365.jpg

Welkom bij "Vraag maar raak!" Door omstandigheden liet deze gast op zich wachten, maar hier is hij: @Ice Banana. We legden hem de volgende vragen voor:
Je bent al heel lang lid. Zijn er nog leden uit je beginperiode met wie je nog contact hebt?

Goede vraag! Ik heb nog contact met oud leden, enkele maar. Maar wie is precies oud? Als je naampjes wilt hebben, heb ik vaak contact met Mirrrr, af en toe Dutchy3010, BrokenTable, The Godfather, Froop, Bierbuikje, en nog een hoop mensen op bekender gebied.

Er was een (korte) periode dat je als Megalid rondliep. Hoe vond je dat en zou je dat wel weer willen worden?

Ik vond het best aangenaam, als in de zin van: "Ik ben Megalid! Potvolkoffie!". Maar net in die periode had ik het erg moeilijk op persoonlijk vlak, en kon ik er helaas niet veel van genieten. Kort nadat ik ML was, ben ik langzaam aan terug gezet naar lid. Best jammer, maar als ik de kans kreeg zou ik ze zeker met beide handen aanpakken! :)

av-19365.gif

Je bent een tijdje weggeweest van het forum. Waarom ben je vertrokken en waarom heb je voor een comeback gekozen?

Ik ben vertrokken door persoonlijke redens, moeilijke periodes in het persoonlijk leven en eventjes echt geen zin meer hebben. Motivatie was weg, creativiteit was weg, en dat zag je ook aan mij en mijn entourage, ik had de indruk dat ik mensen vaak onbedoeld kwetste met uitspraken en derlijke, en dat wilde ik niet en hield ik een stopje erin. Maar genoeg gelummelt, ik ben terug! Zo goed als, want ik heb het erg druk nu ook, maar ik probeer zovaak ik kan langs te komen. En de tijd dat ik er ben, wil ik doen tellen!

Je hebt heel wat signatures op je naam staan, welke knallen er voor jou uit en waarom?

Nu vraag je me wat hoor. Ik vind er persoonlijk geen eentje echt eruitknallen. Maar m'n laatste werken vind ik toch leuker.

flxaom.png

Uit de 2008 GFX Signature contest! Deze vond ik zo'n leuk sfeertje hebben. Licht en kleurtjes en stock, I like!

2iusw3r.png

En dan deze, voor het eerst met Topaz gewerkt, heerlijke signature met leuk commentaar. Vond ik ook aangenaam.

2zdqfdz.png

Ook heb ik destijds enkele tuts geschreven. Vond ik erg leuk, moet ik weer eens gaan doen. Iemand! Hou me aandachtig!

In de loop der tijd heb je heel wat andere graphics-artiesten langs zien komen. Wie waren voor jou de beste van “toen” en wie de beste van “nu”?

De beste van toen, iedereen die iets te maken had met design had hier een statuut om U tegen te zeggen. Dat waren voor mij Jon-asses, Dizzee, Froop, General_Lee met zijn mixtape album arts en hip-hop inspired signatures. Ook Gybrus was een goeie ontwerper. Ook .Levi niet te vergeten samen met de man die mij photoshop aan de man bracht -Matthijs-. De generatie van nu is op kop met Gta_ripper, Bierbuikje, Jesperkaj, Kloep, en rijzend talent Cabyon. Ja kijk noem maar op, de beste van nu zijn de mensen die ermee bezig zijn. Neem me niet kwalijk als ik je niet vernoemd hebt in dat lijstje. Als ik je zie in GFX fora, ben je zowieso mijn held.

photo-7170.pngphoto-12279.pngphoto-2401.gif ~ photo-27392.jpgphoto-1925.pngphoto-7574.png

Je hebt een tijdje meegewerkt aan de OWN. Waarom, en wat vond je zelf het leukste om te doen?

Ik vond het heeeeeerlijk! Echt waar. Ik heb destijds "Test-Jezelf" geschreven en vond dat echt super. Ook de voorafgaande MSN gesprekken en deadlines die bevestigd werden met zweepslagen door Dutchy3010. Ach het sfeertje zat zo lekker. Ik schreef graag voor OWN, helaas dat mijn talent om te vertellen dan echt op een dieptepuntje zat. Qualitatief vond ik het niet super genoeg om te knallen. Mijn excuses daarvoor. Gelukkig is de fakkel overgegeven op schrijvers met meer talent dan ik.

Jaren geleden heb je in een topic gezegd dat je schilder zou worden. Is dat er nog van gekomen?

Neen. Ik ben op dit moment manusje van alles. Ik maak school af binnen een goede week, ben winkelbediende in het weekend, ik ontwerp freelance voor bedrijven en ben ingelijfd bij Defensie. Doe dat maar eens na :D.

2cdk2h4.png


En dat was 'm dan voor deze keer. Onze volgende kandidaat is:

@Megadreams

photo-95813.jpg

Aarzel niet, en stuur je vragen voor Megadreams, met als onderwerp Vmr: Megadreams, naar OWN. Zodra je dit leest, meteen even doen, kan je het ook niet vergeten. Je kan je vragen tot en met maandag 2 juli insturen.


Volgende week geen Vraag maar raak! maar een ouderwetse Interviews. Tot de volgende "Vraag maar raak!"

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...