Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582034

Editie 285 - Prikbord


OWN

326 bezichtigingen

gallery_108553_47_3172.png

Deze rubriek is geschreven door @Jacky-2007!

Uit de status-updates

Setyyy

"appelsap onder de 16? natúúrlijk niet! neem in plaats daarvan een wijntje!"

Hulde! :bier:

MegaPilot

"Waarschijnlijk krijg ik paar theoretische rijlessen op school volgend schooljaar, zal best wel lukken dan(hoop ik). :D"

moechy

"Duurt me te lang via school xD, vind het zelf wel spijtig dat ik zo lang gewacht heb voor men A"

Succes daarmee, MegaPilot! moechy, weet hoe je je voelt... Ik moet nog beginnen met lessen, ben 26... Mis de gemakken van een rijbewijs! :tu:

Movie!

Dit behoeft verder geen enkele uitleg. Word. 8)

Modder-de-modder

Lang leve het mogen schrijven van Prikbord! Zo heerlijk veel vrijheid voor deze rubriek, top! En met die vrijheid grijp ik de kans om even los te gaan over het screencap-werk van forumlid @EnergyCorse in Grand Theft Auto IV. Zijn werken zijn te bewonderen in het Home made-topic van de GTA IV-fora, onder andere deze en deze post vol met prachtig oogstrelend grafisch geweld laten me watertanden! Wat een prachtige, realistisch ogende versie van GTA IV gecombineerd met onder andere de ENB Series-modificatie... Rockstar Games kan hier een puntje aan zuigen, wat een overweldigend mooi uitziende stad heeft die man in z'n spel zitten! _O_ Nu ben ik zelf natuurlijk een console-gamer, dus heb hierop sowieso het nakijken... Maar PC-gamers, als je dit ziet.. Sla je dan niet automatisch aan het modden? Krijg je dan niet spontaan zin om je GTA IV er weer in te schuiven, omdat het kan? Slecht weer genoeg, dus als je je binnen moet vermaken, doe het dan hiermee! :tu: Ik ben benieuwd wie zich binnenkort aansluit bij @EnergyCorse en ook van die prachtige screens gaat posten!

GTAGames.nl afbeelding
Even lachen!

We zoeken het voor de lol even wat hogerop vandaag. Hoogtevrees? Sla de moppen dan over en ga hieronder verder! :7

Ryder Junior III is met zijn vader op zakenreis in Liberty City. In een wolkenkrabber stappen ze in de lift. "30e verdieping alstublieft", zegt vader tegen de liftboy. "30e verdieping?" vraagt Ryder Junior III tegen zijn vader. "Weet onze-lieve-heer wel dat wij komen?"

"Er lopen een brunette en een blondje over straat, de brunette zegt: "kijk, een dood vogeltje!" Waarop het blondje naar boven kijkt en zegt: "waar dan?! :? "

Zegt een piloot tegen een jongetje: "hou jij van vliegen?" Waarop het jongetje antwoordt: "nou en of!" Zegt de piloot weer: "dan zal ik er straks een paar voor je vangen! :D "

POWER voor je vocabulaire (2)!

Wie heeft er deze week allemaal "gehatseflatst"? Ik zeker wel! Zat in een overleg op m'n werk, waar één van de partijen zo verzandde in zijn idee van een oplossing dat hij begon de nadelen daarvan op te noemen, in plaats van bij het oorspronkelijke probleem te blijven en daarvan de downside in kaart te brengen. Ik heb 'm onderbroken en kort en duidelijk genoemd waar hij de weg kwijtraakte, en daarmee de halve tafel in verwarring bracht. Ik sloot af... met "Hatseflats". Gevolg? Iedereen moest lachen, en de voorzitter vergat om deze persoon hierop aan te spreken omdat het zo'n luchtig beloop had gehad. Iedereen blij, niks aan de hand.

Voor deze week hebben we een zin. Zinnen zijn langer en landen dus ook wat trager bij de ontvanger.. Deze zin in het bijzonder is de doodsklap voor ieder gesprek. Maakt niet uit welk onderwerp, gooi dit op tafel om er gelijk een punt achter te zetten! Het is ontzettend flauw, brengt degene(n) waarmee je in gesprek bent volledig van de wijs... Er rustig bij weglopen met een enorme grijns op je gezicht, je komt er gewoon mee weg! Dus kom je in een héél saai gesprek terecht... Of komen je ouders met een héél slecht voorstel.. Of vraagt je docent nog even of je je laatste huiswerk van dit schooljaar wel klaar hebt... Je legt ze het zwijgen op met...

Voor deze week is de POWER-zin:

"Zeg ik lekker niet. ^_^ "

  • Affakkelen is nog nooit zo efficiënt geweest
  • "BURN!" verbleekt hierbij

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...