Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582054

Editie 286 - Prikbord


OWN

319 bezichtigingen

gallery_108553_47_3172.png

Deze rubriek is geschreven door @Jacky-2007!

Uit de status-updates

MidnightMayhem

"Dode momentjes spenderen met Fallout 3, deze week opgepikt voor enkele euro's."

Willen wij graag weten waar? Ja, wij willen graag weten waar!

GTAKevin023

"Ik hoop echt dat je met gta 5 de mogelijkheid hebt om met z'n vieren met een controller gewoon op je kamer multiplayer te doen"

Straks heb je allemaal van die klaplopers de hele week op je kamer zitten omdat ze zelf de game niet willen kopen... Ik zou hier nog even over nadenken.. :$

Poepchineesje

"OMG 300 game premieres op gamecom! daar zit gta V ook wel bij!!"

OMG de man noemt zichzelf Poepchineesje... :schater:

Movie!

We kennen allemaal deze serie wel... Maar heb je deel 12 al gezien?!

Ja, maarrrr.....

Fout. Verkeerd. :duh:

Ik begrijp dat iedereen nu denkt "ja, maar wat bedoel je dan?" Ik bedoel het zo simpel als het maar is, "Ja, maar.." gebruiken is fout. Verkeerd. En ontzettend fout op een verkeerde manier. Iedereen, ga eens bij jezelf na hoe vaak je deze twee woorden zelf gebruikt in een discussie, of erger, ga eens na hoe vaak je ze te horen krijgt? Geeft het een gezellige wending aan je gesprek? Nooit! Voel jij je prettig als de reactie die je terugkrijgt begint met "Ja, maar.."? Never! Sterker, ik durf te wedden dat je vaak al niet eens of amper meer luistert naar de argumentatie die volgt op het moment dat je een "Ja, maar.." naar je hoofd krijgt. Daarom is het niet "Ja, maar.." maarrr.... "Ja, en.."!

Waarom "Ja, en.."? Omdat je dan een heel ander gesprek krijgt. Omdat er dan in een discussie ruimte en wederzijds begrip blijft bestaan. Omdat "Ja, en.." je gesprekspartner het gevoel geeft dat je zijn verhaal begrijpt, én dat je zelf dit wil onderschrijven, of dat je dit wil onderschrijven wanneer jouw inbreng eraan wordt toegevoegd. Misschien is dit voor iedereen lastig te volgen, maar ik schat in dat de gemiddelde mens, laat staan scholier, zo'n twintig keer per week minstens "Ja, maar.." denkt. En vaak volgt het daadwerkelijk beginnen van je reactie hier ook mee. Probeer het maar eens uit deze week in het Opinie-forum, eens zien wie met deze wetenschap op zak de sterkste debater is deze week! :tu:

GTAGames.nl afbeelding
Even lachen!

"Wat is een komma toch belangrijk. Zin 1: Wacht, niet schieten! Zin 2: Wacht niet, schieten!"

Een blondje bestelt een pizza. Wanneer de ober vraagt of hij de pizza in zes of in twaalf stukken moet snijden, antwoordt het blondje: "In zes stukken alstublieft. Twaalf stukken kan ik nooit op."

Een meisje komt thuis van school. Ze zegt tegen haar moeder: "Mam, we moesten vandaag tot 10 tellen, de hele klas kwam tot 5 en ik kwam tot 10!" Waarop haar moeder reageert met "Dat komt omdat je blond bent!"

De volgende dag komt het meisje weer thuis en zegt: "Mam we moesten vandaag het alfabet opnoemen de hele klas kwam maar tot K, en ik kon hem helemaal!" Dus moeder zegt weer "dat komt omdat je blond bent!" De volgende dag komt ze weer thuis uit school, en zegt: "Mam ik ben de enigste in de klas met borsten, dat kom zeker ook omdat ik blond ben????" Waarop moeder gortdroog reageert: "Nee schat, dát komt omdat je inmiddels 34 bent en nog steeds niet verder bent gekomen dan groep 2."

POWER voor je vocabulaire!

Wie heeft er afgelopen week even een lekkere "dat zeg ik lekker niet :D " in gegooid, midden in dat saaie verhaal of als reactie op wat-dan-ook? Ik wel. Ik heb er een collega mee het nakijken gegeven toen ik even van de afdeling liep, en hij mij de vraag stelde of ik op de terugweg koffie meenam. Je had z'n gezicht moeten zien!! :schater:

Ik heb er lang over nagedacht, maar er schiet me na "hatseflats!" en "zeg ik lekker niet!" even geen nieuwe te binnen... Wie heeft er eentje op het puntje van zijn tong liggen? Dump hem even in een reactie hieronder, ik ben benieuwd! Ik ga ze zeker uitproberen. Op mijn collega's. Omdat ik dat nou eenmaal graag doe. ^_^

Voor deze week is het POWER-woord:

Zie reacties hieronder!

Wat u en ons bezighoudt op de redactie

Het wel en wee van onze hoofdredacteur Kloep heeft ons beziggehouden. De man is stevig geblesseerd geweest moet je weten, ziekenhuisbezoek en al. Een kopje koffie vasthouden ging nog maar net. :koffie: Gelukkig wist Onze Grote Leider al snel de gemoederen te bedaren, en zijn comeback is dan ook goed merkbaar! De editie die je nu zit te lezen heeft hij namelijk eigenhandig gepubliceerd en ge-eindredacteureerd-dingest. Weliswaar op therapeutische basis, maar daarom niet minder waardevol! Wat een man, ongekend gewoon. _O_

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...