Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582090

Editie 286 - Game On!


OWN

333 bezichtigingen

gallery_108553_47_5124.png

Deze rubriek is geschreven door @BoerTijger!

Deze week neem ik even het rubriek van en over! Zoals wekelijks, het game nieuws!


28 Augustus, Guild Wars 2!

GTAGames.nl afbeelding

De Zuid-Koreaanse uitgever NCsoft brengt mmog Guild Wars 2 op dinsdag 28 augustus op de markt. ArenaNet, de Amerikaanse ontwikkelaar van de game, houdt voor die tijd nog een laatste bètatest, die plaatsvindt in het weekend van 20 juli.

Mike O'Brien deelt de release date van Guild Wars 2 hoogstpersoonlijk mee via de website van ArenaNet, de studio waarvan hij oprichter en directeur is. O'Brien is niet alleen directeur, hij is ook hoofd van het team dat de mmog ontwikkelt. De game is sinds 2007 in ontwikkeling. ArenaNet organiseert sinds begin dit jaar bètaweekenden, waarvan het laatste plaatsvindt in het weekend van 20 juli, meldt O'Brien.

Guild Wars 2 wordt gemaakt met dezelfde, maar sterk aangepaste engine als de voorganger, die in 2005 op de markt kwam. Spelers kunnen in Guild Wars 2 kiezen uit vijf rassen en acht classes, die door ArenaNet 'professions' gedoopt zijn. Waar spelers in de voorganger niet hoger dan level 20 konden bereiken, kunnen spelers in Guild Wars 2 tot level 80 doorgroeien. Verder heeft de ontwikkelaar het vechten dynamischer gemaakt, net als de manier waarop spelers quests toebedeeld krijgen.


SEGA sluit diverse kantoren.

Uitgever Sega sluit de deuren van diverse internationale kantoren. Naast het kantoor in Amsterdam, dat verantwoordelijk is voor de Benelux, moeten ook de vestigingen in Frankrijk, Duitsland, Spanje en Australië de deuren sluiten.

Het Benelux-kantoor van Sega, dat gevestigd is in Amsterdam, blijft nog tot begin september open, zo meldt Jurgen Post van Sega Benelux aan Entertainment Business. Volgens Post wordt voor die tijd bekend welke partij de distributie van Sega's games in de Benelux overneemt. De huidige werknemers van Sega Benelux zullen het bedrijf gefaseerd verlaten, waarna de financiële manager na het afhandelen van lopende zaken de deur in oktober definitief dichttrekt.

Behalve het kantoor in Amsterdam sluit Sega ook de vestigingen in Frankrijk, Duitsland, Spanje en Australië. Op termijn houdt Sega dan alleen nog kantoren over in Japan, Zuid-Korea, de Verenigde Staten en Engeland. Of de sluitende kantoren allemaal binnen dezelfde termijn dicht moeten en hoeveel mensen in totaal hun baan verliezen, is niet bekend.

Volgens Post past het sluiten van de kantoren bij een strategieverandering. De manager stelt dat Sega zich meer wil gaan richten op digitaal en minder op fysieke winkelversies. Volgens Post gaat Sega door met zijn belangrijkste franchises, waaronder Football Manager en Total War, maar op een andere manier. "Sega wil bijvoorbeeld op jaarbasis tussen de vier en vijf fysieke games uitbrengen en tussen de vijftig en zeventig digitale titels", aldus Post tegenover Entertainment Business.

sega.jpg


FIFA Fans opgelet; FIFA 13 komt 27 September!

Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat voetbalspel FIFA 13 dit jaar op 27 september verschijnt. Uitgever EA introduceert daarnaast de FIFA 13 Ultimate Edition, die alleen per pre-order of op de eerste verkoopdag te koop zal zijn.

GTAGames.nl afbeelding
Op 27 september verschijnt, naast de standaardversie, ook de FIFA 13 Ultimate Edition. Gamers die voor deze versie kiezen, krijgen 24 weken lang elke week een FIFA 13 Ultimate Team 'Gold pack' gratis. Op die manier kunnen zij eenvoudig een goed team samenstellen in de nieuwe versie van Ultimate Team.

De normale editie bevat zelf overigens eveneens twee extra's, die ook in de Ultimate Edition zullen zitten. Allereerst krijgen gamers 10.000 Football Club Credits. Deze credits kunnen besteed worden in de nieuwe EA Sports Football Club-catalogus. Hier kunnen diverse in-game-items gekocht worden, zoals betere scouts voor in de Career Mode of extra wedstrijden voor in Head-to-Head Seasons. Daarnaast krijgen gamers het speciale Adidas All-Star Team, met daarin de beste op Adidas voetballende spelers ter wereld.

De normale editie, met de Football Club credits en het Adidas-team, krijgt een adviesprijs van 69,99 euro. Voor vijf euro meer is de Ultimate Edition te koop, met de al genoemde bonussen en daarbij dus als extra de 24 gouden pakjes voor in Ultimate Team. Anders dan in bijvoorbeeld het Verenigd Koninkrijk wordt er niet samengewerkt met specifieke retailers; alle winkels in de Benelux kunnen beide versies van FIFA 13 aanbieden.

Bron: tweakers.net


Dat was 'm voor deze week. Discussieer vooral mee in de onderwerpen die in deze Game On aanbod zijn gekomen. Volgende week zijn we er weer met een nieuwe uitgave, tot dan!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...