Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581787

Editie 288 - Interviews


OWN

648 bezichtigingen

gallery_108553_47_6180.png

Deze rubriek is geschreven door @Guardian1980


Hoewel de weersvoorspellingen er niet op lijken, is de zomer toch echt begonnen. OWN was toch wel benieuwd naar de vakantieplannen van de leden van het GTAForum, en je weet hoe wij zijn, dan gaan we het veld in en vragen we het gewoon. Wellicht kan je het gebruiken als inspiratie, of blijkt dat je op hetzelfde moment naar dezelfde plek gaat als een ander lid. In ieder geval, veel leesplezier.


Phoenyxar

Ik bekijk mijn komende zomer positief. Om te beginnen omdat het wellicht mijn langste vakantie ooit zal zijn (ga nu over naar de universiteit) en ik ga er dan ook proberen van te genieten. Klein minpuntje natuurlijk dat ik niet op vakantie zal gaan, natuurlijk wel eens wat verschillende dagen ergens heen, maar dat kun je geen vakanties noemen. Zelf zou ik graag eens op autovakantie willen naar Odessa (via Praag en Budapest dan), maar dat zal wel nog een jaartje of 2 duren voordat ik iemand gek genoeg krijg om mee te gaan ;)

Voor de rest staat er deze zomer nog niet té veel op het programma, eerst moet ik nog wat gaan werken, verder zal ik nog wel eens met Haruhi_Suzumiya ergens heen gaan en buiten dat ga ik deze woensdag naar de cinema met een vriendin, als dat maar goed loopt! ;D

Jacky-2007

Dit jaar ga ik met zoonlief naar het chalet van m'n ouders. Gewoon in Nederland op een niet-te-klein en niet-te-groot formaat camping waar ongeveer twee-derde bestaat uit koop-chalets en éénderde trekkersvelden. Als het goed is brengt dit zowel bekende vriendjes van vorig jaar mee, als nieuwe vriendjes die er anders nooit zijn voor m'n zoon. Een prima mix zodat papa (ik dus) onderuit kan met goed boek.

Bijzonder dit keer is dat een zus van mij samen met haar gezin in dezelfde periode met hun sleurhutje ook op de camping komt. Dat geeft voor mijn zoon de extra mogelijkheid om met zijn neefje en nichtje op te trekken, en voor mij om met m'n zus en zwager een beetje lol te trappen!

Bovengenoemde duurt ongeveer een week, daarna gaan we weer terug naar huis. Daar heb ik een tweede week om even weer bij te komen met de was e.d., en daarna zit mijn vakantie er weer op. Niet dat ik niet meer zou kunnen opnemen hoor, maar ik hou graag wat achter de hand voor later in het jaar. Voor bijvoorbeeld de feestdagen of een lang weekendje weg. ;) Wanneer mijn zoon wat ouder is, wil ik graag wel wat verder weg op vakantie, maar voorlopig biedt Nederland alles wat hij nodig heeft! Ik heb een groot deel van Europa nog niet aandachtig genoeg bekeken, en daarbuiten wil ik me ook nog weleens wagen. Allemaal opgenomen in m'n bucketlist.

vakantie.gif

Djmaddox

Ik heb nog geen vakantieplannen, maar ik zal vooral gaan computeren, werken, (bas)gitaren in band, optreden met band, LANnen met vrienden, op strand rondhangen, brommerbeunen, autobeunen en nog wel wat dingen :) ik heb er wel zin in, omdat ik er normaal tijdens schoolweken geen tijd voor heb. Moskou, Los Angeles, Alaska, New York, Alabama, Texas & Californië zijn plaatsen waar ik nog wel eens een keertje heen zou willen gaan.

vice

Van 14 juli t/m 21 juli ben ik naar Frankrijk. Dus wanneer deze OWN uitkomt ben ik eigenlijk al weg. Ik ga er met mijn ouders heen, en waarom weet ik eigenlijk niet precies. Maar ik vermoed gewoon om er even tussenuit te zijn en in Frankrijk zijn ze nog niet (zoveel) geweest. Verder ga ik niet veel doen :P. Ik ben niet zo'n "festival"-type, en het liefst van al ben ik gewoon thuis. Ik ga waarschijnlijk wel eens met vrienden weggaan, en anders maar wat rondneuzen op het forum of een spelletje spelen (of misschien wat programmeren).

Mij lijkt het wel eens leuk om naar Amerika in het algemeen eens te gaan en wat steden te bezoeken, en in Amerika zou ik ook graag eens naar New York gaan om daar nieuwjaar te vieren. Het lijkt me op zich ook wel leuk om eens een paar game-bedrijven te bezoeken zoals Rockstar Games, of hier wat dichter in de buurt: Jagex (makers van oa. RuneScape) of Mojang (makers van oa. Minecraft). Dit is natuurlijk wat ik zou WILLEN doen, maar of het ooit zal gebeuren weet ik niet. Ik ben namelijk niet zo'n reis-type.

vakantie2.gif

bassieboy35

Mijn/onze vakantie is nog niet geboekt, meestal boeken wij (Mijn vader, moeder, broer en ik) een 'last-minute', toch durf ik al bijna te zeggen waar we maar toe gaan: Frankrijk of Italië, waarom?, dat weet ik eigenlijk niet, mijn moeder en broer vinden die landen altijd leuk, maar ze houden niet zoveel rekening met mijn vader en ik, omdat wij niet zo'n vakantiegangers zijn. Ikzelf vind de landen niet zo leuk meer omdat we elk jaar naar een van die 2 landen gaan, wel vaak in een ander gebied, maar ik ga liever naar een land waar je niet zo snel heen zou gaan. Dit jaar moeten we ook helaas dichterbij, ver weg is geen optie, mijn oma verslechterd elk moment, ze heeft demensie, het kan zomaar zijn dat ze komt te overlijden.

Wat ik in me vrije tijd ga doen weet ik wel, veel werken, bewust nog een baantje genomen voor de vakantie bij de Mac Donald's, wil eigenlijk zoveel mogelijk werken, maar als ik een dagje vrij heb ga ik denk ik nog wel wat met wat vrienden doen, wat altijd gezellig is. Als ik ergens naar uit zou moeten kijken is dat denk ik wel het niet hebben van huiswerk en leerwerk, even geen 'gestress' aan je hoofd, namelijk de laatste weken was ik echt toe aan vakantie, ik heb officieel nog geen vakantie, maar de vrije dagen bevallen me nu al, ohja het lekkere weer niet te vergeten! Zou ik een land moeten kiezen om naartoe te gaan dan is dat Amerika wel, vanwege het grote land en de mooie steden.

MegaPilot

Ik ga niet op vakantie, gezien het feit ik vind dat ik te oud ben geworden om op vakantie te gaan met m'n ouders. In plaats daarvan werk ik de hele maand juli(vakantiejob). Ik ben nog niet zeker wat ik met dat geld ga doen, maar het is in ieder geval mooi meegenomen. Ik heb dit weekend een festival bezocht hier in de buurt, een rockfestival. (Vandaag zowat een hele dag in m'n bed gelegen om toch ietwat uitgeslapen naar m'n werk te kunnen gaan. :7 ) Begin augustus kijk ik vooral uit naar een dancefestival hier in de buurt, Dance D-Vision. En natuurlijk hoort afspreken met vrienden er ook bij..^_^

Ik zou heel graag eens Amerika bezoeken, maar dan wel verschillende plaatsen in Amerika en niet alleen New York bijvoorbeeld.

vakantie3.jpg

Teh_Ninja

Deze (zomer)vakantie ga ik eigenlijk niet zo veul doen. Natuurlijk wel wat losse dingen, dagje Amsterdam, dagje pretpark etc. Maar ik ga niet op vakantie dit jaar. Eigenlijk doe ik dat al jaren niet meer. Met mijn vakantiebudget kom je toch automatisch uit op een gare zuip vakantie bij Beachmasters o.i.d :7 . Als ik het geld had zou ik wel een paar week naar L.A. willen, maar afijn, ben op dit moment slechts een arme scholier. Voor de rest zullen er niet echt hoogtepunten zijn deze vakantie, in ieder geval niet waar ik nu al van weet. Klinkt als ik het zo schrijf best saai, maar zal me uiteindelijk wel vermaken denk ik.

myron.b

Ik ga een week met me ouders naar Turkije.We gaan naar Turkije omdat het een warm land is en je hebt daar alles wat je thuis niet hebt :) En dan kijk ik vooral uit naar het zwemmen en in de avond winkelen en dan met de Turken onderhandelen over spullen. :P

Ik ben vroeger als klein jongetje in Spanje geweest,veel weet ik daar niet meer van. :( Ik zal er nog wel eens terug willen. :)

thebig

De eerste paar weken zal ik vooral in mijn luie zetel, of achter mijn computer als mijn moeder weer eens de tennis wilt volgen, doorbrengen. Juli betekent natuurlijk de Tour de France en die wil ik voor geen goud missen. Sinds enkele jaren hebben we weer iemand die kan meespelen voor een goed klassement en zetten de Belgen puike prestaties neer. Voor deze Tour gok ik op een allereerste Britse overwinning, door Bradley Wiggins, en die lijkt het voorlopig perfect te doen. Al praten we nog altijd over de Tour, dus niet te vroeg conclusies trekken.

Tijdens de Tour en net na de Tour zijn er grote feesten in mijn stad. Daar ga ik dus hoogstwaarschijnlijk ook eens naartoe, al moet ik zeggen dat er de vorige jaren niet echt activiteiten waren die mij aanspraken.

Daarna heb ik nog een weekje om te rusten voordat ik op kamp vertrek met de scouts. Dat belooft ook weer leuk te worden. Dit jaar ben ik bij de oudste groep gekomen en daar hebben we de vrijheid om te kiezen wat we doen. Aangezien we nog wat geld overhebben van eerdere activiteiten kan het niet anders dan onvergetelijk te worden.

vakantie4.gif

Uiteindelijk heb ik dan nog twee weken voor de vakantie alweer op zijn einde komt. Vroeger gingen we dan altijd naar het buitenland, maar dat doen we al enkele jaren niet meer. Sinds enkele jaren begeleidde mijn broer altijd kampen en met de helft van het gezin op reis gaan is toch ook maar zielig. Nu mijn broer afgestuurd is en een job zoekt, zal het dit jaar waarschijnlijk ook niet door gaan.

Onze recentste reizen waren naar Lanzarote en Kreta. Kreta stak er toch bovenuit. Het was mijn eerste keer in het buitenland op reis en bovendien interesseer ik me in de Griekse mythologie en eigenlijk in de hele Griekse oudheid. Zo heb ik vele prachtige ruïnes gezien. Bovendien is het landschap op Kreta ook adembenemend. Lanzarote was ook wel leuk, maar als je een kakkerlak onder de chocomelkautomaat vindt, dan heb je het toch wel gauw gezien.

Als we dan wel op vakantie zouden gaan, zou ik niet meteen kunnen zeggen waar naartoe. Ik vind vooral plaatsen waar een oude beschaving heeft geleefd zeer interessant, zoals Kreta. Van de Griekse beschaving heb ik al geproefd, maar bij de Egyptenaren, Romeinen, Azteken, Maya’s en Aziaten ben ik nog niet geweest. Ik zou de Grote Plas eerder oversteken om de Nazcalijnen in Peru te zien dan New York te gaan. Indien we toch meer voor een plezierreisje zouden gaan, zou ik nog in Europa blijven. Hier heb ik namelijk nog maar weinig steden gezien. Praag heb ik wel al bezocht, maar Londen, Parijs, Berlijn, Madrid, Barcelona, Rome,… moet ik nog eens naartoe. Voor volgend jaar staat Rome gepland met school.

Pff, ik heb echt nog veel te bezoeken…

SpacyColours

Mijn vakantie-bestemming dit jaar is een plek waar ik al meerdere malen geweest ben. De zon schijnt er elke dag, gepaard met welkome regenbuien die me dichter bij de natuur brengen. Het is er heerlijk rustig en The Wild Thornberry's zouden jaloers zijn op de prachtige flora en fauna. Er zijn jungles maar ook uitgestrekte savannes. M'n vrienden en familie kunnen dan wel niet mee, maar ik ontmoet er altijd nieuwe geweldige mensen. En het mooie is, ik hoef geen koffers in te pakken, want ik ben er in een oogwenk. Het is dan ook spotgoedkoop; het kost alleen maar wat fantasie.

Voor de rest ga ik nergens heen, dus ik ga me richten op gedichten schrijven. Het wordt tijd dat ik daar eens serieus mee aan de slag ga, voor het te laat is. Ik kan me er normaal nooit toe zetten, maar ik ben een aantal dagen alleen thuis (rest van gezin gaat dan op vakantie) dus kan ik dan misschien in alle rust gaan dichten.

Ik kijk er niet naar uit, want mijn zomervakanties zijn de laatste jaren niet zo'n succes geweest. Zomer 2008 heb ik een aantal keer huilend in het raamkozijn doorgebracht, klaar om naar beneden te springen. Zomer 2009 heb ik anderhalve maand met toenemende ontwenningsverschijnselen van een mislukte afkick-poging te kampen gehad. 2010 was oké, maar in 2011 beleefde ik m'n grootste depressie ooit. Maar m'n manische depressies (bipolair) leveren me wel inspiratie op, dus daar ga ik zeker gebruik van maken.

Ondertussen blijf ik dromen over reizen à la trektochten van Dagobert. Want mijn ultieme vakantiebestemmingen zijn onontdekte oerwouden en expedities naar onbewoonde eilanden, maar anno 2012 ben ik hier wat laat mee, dus ga ik voor een Schotland. Ik hoef geen bed en zo mee te nemen, het is veel leuker om te hiken en gewoon in de graslanden te slapen. Maar het zou zo veel mooier zijn als er geen andere toeristen in de buurt waren...

Kortom: de meeste vakantiegangers willen veel zon, feesten, bier en luxe. Ik wil avontuur, "seclusion", primitiviteit en ongerepte natuur. Wat dat betreft ben ik meer "einzelgänger" dan "vakantieganger".

vakantie5.gif

-TonyStark-

Ik ga dit jaar op vakantie naar Kosovo, met mijn ouders en mijn zusjes. We gaan daar omdat ik van daar afkomstig ben en omdat we daar zo goed als al ons familie hebben. Ik kijk uit om terug mijn familie te zien, we gaan maar 1 keer per jaar dus het is al een jaar geleden dat ik mijn oma, opa,tantes en dergelijke heb gezien. Volgend jaar zouden we ook naar Spanje of Turkije gaan, dat staat nog niet vast maar ik hoop dat het Spanje word en dan vooral Barcelona!

Flitskikker

Wij gaan dit jaar niet op vakantie. Sinds begin deze week hebben we namelijk een puppy in huis, dus die moet worden opgevoed. Zelf ben ik niet van de honden, dus het is erg wennen voor mij. Zelf probeer ik nog wat resterende en/of verloren projecten af te ronden, zodat ik misschien daarna werk kan zoeken. Er moet toch ook geld in het laatje komen. Mocht er volgend jaar wel een vakantie inzitten, zou ik toch graag een keer naar de VS willen. Miami lijkt me erg leuk. Wie weet...


Ga jij ook nog op vakantie, en waar kijk je het meeste naar uit? Laat het ons weten.

Tot de volgende Interviews!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...