Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

Editie 29 - De Snuffelaar


Dutchy3010

445 bezichtigingen

oc_own_snuffelaar.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SummerBase'.

Zo daar was ik weer, na een week van drukte en hektiek ben ik weer aan land gekomen. Ik kwam met de boot vanuit paramaribo om snoepgoed in te zamelen voor de arme mensen onder ons. In die landen kun je erg slecht drinken en eten en daarom ben ik weer naar huis gegaan ik heb me daar toch een stuk af staan ruften, maar goed dat is dat. Over naar wat nieuwe dingen deze week, ik kwam onderweg een aantal producten tegen waar menig mens nu krom van staat. Voordat, dat überhaupt gebeurt kunnen we beter overschakelen naar het eerste item.

ArtikelHeader.png

"Artikel: Hamster"

Het is weer raak bij de Appie Heijn. Met deze week in de aanbieding een hamster USB stroomopwekker. Haal een hamster bij de AH winkel in uw stad en deponeer hem in het wiel. Hang een stuk voor aan de achterkant en uw computer heeft complete krachtstroom. U zult het niet geloven, maar het is echt waar. De stroom is van natuurgetrouwe kwaliteit en bevat veel natuurlijke producten zoals suiker, tarwe en maïs. Door deze samenstelling heeft uw hamster een voorbeeldig leven en werkt uw computer overal waar u maar wilt op krachtstroom. En dat betekent dat je ook je baard en je sik en je snor en je ... haar kan scheren op de plekken waar jij dat wilt. Het enige wat je nodig hebt is een aantal hamsters en een speciaal apparaat om de stroom te verpersen, want de stroom is puur veels te hoog en natuurlijk dodelijk. Oftewel dit is een hele aanrader voor een vrijstaande man die wel eens wat anders wilt.

blog-5021-1172327998.pngd2.pngblog-5021-1172328007.pngd4.pngblog-5021-1172328016.png

- --- -+- --- -

ArtikelHeader.png

"Artikel: Kurkentrekker"

Heb jij dat ook wel eens? Dat je ineens trek hebt in wijn? Rode en nog eens rode wijn, en wat doe je dan? Dan ga je naar een supermarkt. En waar vind je die? Op het rode plein, zei Marjolein. Toen kwam Klaas en hij zei: 'Helaas ik ben de baas'. Hij gaf mij een kurkentrekker en hij zat vast in de kurk als een stekker. Ik haalde de kurk er met een zwiep af en paf, de fles was open en het is goed afgelopen. Maar de kurkentrekker kan meer, met een ingebouwde heat functie kunt u in een handomdraai uw tempartuur meten zodat u in een goede conditie wijn kunt drinken zoals de echte Fransen dat ook deden. Nou goed we namen de proef op de som en het bleek eigenlijk waardeloos te zijn met dit ding, maar dat neemt de pret niet weg. Ik zou hem als ik jouw was gewoon bestellen, want er is niks mee aan de hand buiten dat hij in de brand gevlogen is. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor welke schade dan ook.

blog-5021-1172327998.pngd2.pngblog-5021-1172328007.pngd4.pngblog-5021-1172328016.png

- --- -+- --- -

ArtikelHeader.png

"Artikel: RC Sumo"

Ik kijk wel eens naar Eurosport en dan zie je altijd van die uitbundige mannen die elkaar betasten. Ik moet er soms van kotsen, maar soms is het ook wel leuk. Helaas is dat niet altijd op de buis en daar hebben de gebroeders 'Hijs jezelf in een pak' wat op bedacht namelijk de RC Sumo set. Het wordt geleverd in een plastic pakket met daarin twee sumo's en twee afstandbedieningen. Zo kun je samen met een goede sumo speel maat het spel overwinnen of verliezen. Dat hoort er nou eenmaal bij, maar we zullen zeggen dat je sowieso gaat winnen. Als we dan verder gaan in de materie van het spel komen we erachter dat er een batterij bij hoor. Ja, what the fu.. daar heb ik nooit wat over gehoord en dat ga ik dus ook niet doen, nou het werkte dus niet. Dit spul is dus rijp voor de kliko, oftewel de ouderwets vroeg door oma schoongelikte vuilnisbak.

blog-5021-1172327998.pngd2.pngblog-5021-1172328007.pngd4.pngblog-5021-1172328016.png

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...