Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582035

Editie 290 - Welkom!


OWN

314 bezichtigingen

gallery_108553_47_13748.png

Welkom bij alweer de 290ste editie van Oceans Weekly News! En wat een prachtige editie om te het voorwoord van te schrijven. Want wie wist zich nog te herinneren dat het vandaag, exact vandaag, precies zes jaar geleden is dat de eerste editie van Oceans Weekly News verscheen op gtaforum.nl? Wie even een trip langs memory lane wil, groot voorganger Jowx schreef de eerste inleiding van de eerste Oceans Weekly News OOIT TER WERELD VERSCHENEN. Alleen daarom al is de man een levende legende op het forum!

Over levende legendes gesproken, samen met eerstgenoemde heeft vorig jaar bij het vijfjarig bestaan van OWN Dutchy3010 een pracht van een blog onthuld. De OWN Lustrum blog kwam ook voor de toen huidige redactie als een totale verrassing, en is voor de hedendaagse OWN lezer zeker de moeite waard om eens rustig door te lezen! En wat dat betreft, in deze zomervakantie zijn er weer genoeg regenachtige dagen op komst om er eens lekker voor te gaan zitten!

Nu eerst over tot de orde van de dag. Voor je ligt een goed gevulde editie met allerlei lekkernijen voor je smartphone, verwennerijen voor het roddelcircuit, hilariteit voor aan de koffietafel, geweld voor je console en niet te vergeten de nodige ditjes en datjes van afgelopen week en over komende week die je gewoon niet mag missen! Ik trek op het zesjarig bestaan een pilsje open, veel leesplezier! :bier:

Jacky-2007, OWN CO leader

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...