Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581893

Editie 290 - De Tien


OWN

305 bezichtigingen

2eed0gj.png

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids!

Zoals jullie hier eerder hebben kunnen lezen en in de status updates ben ik de laatste tijd bezig met GTA Liberty City Stories 100% uit te spelen. Dat wilde ik zonder hulpmiddelen doen. Zonder walkthroughs, tips en tricks, plattegronden met Unique Stunts, Rampages en Hidden Packages en wat voor andere hulpmiddelen je ook maar kunt bedenken. Dus ging ik heel de stad systematisch uitkammen op zoek naar de Unique Stunts, Rampages en Hidden Packages. Het rampscenario daarbij is dat je 1 of 2 Hidden Packages mist. Wat presteerde ik? Ik miste er maar liefst 10. Gewoon 10 Hidden Packages over het hoofd gezien. Ongelooflijk slecht natuurlijk, en dus was ik alsnog aangewezen op WikiGTA. Maar het leverde me ook wat op: een onderwerp voor De Tien. Dus, deze week: de 10 moeilijkst vindbare Hidden Packages in GTA Liberty City Stories. De nummers van de Hidden Packages komen overeen met de vindplaatsen op WikiGTA.

10. Hidden Package 22 - Dit is echt de simpelste die ik in eerste instantie niet heb gevonden. Ik heb heel de stad op een Sanchez doorgereden en eigenlijk ieder steegje en hoekje bekeken. Voor deze Hidden Package hoefde ik nergens op te springen of andere capriolen uit te halen. Hij lag gewoon in het gras tegen een muurtje aan. Belachelijk.

9. Hidden Package 7 - Voor deze moet er wel gesprongen worden, maar ook deze had ik absoluut niet mogen missen. De Hidden Package is vanaf de weg duidelijk zichtbaar en ligt op een plek die je altijd hoort te checken: op een makkelijk bereikbaar dak. Ook voor deze misser schaam ik mij diep.

8. Hidden Package 86 - Vergelijkbaar met de vorige: op een dak, zichtbaar van de weg, en dus eentje die je niet mag missen. Ik miste hem wel. De enige verklaring die ik daarvoor kan hebben is het feit dat het dak niet erg makkelijk bereikbaar is. Daarvoor moet je net een stukje omrijden en bedenken dat je op de muur moet springen. Maar zoals gezegd: deze is zichtbaar van de weg. Ik ben een falerd, om de woorden van @Kloep te gebruiken.

7. Hidden Package 28 - Ook voor deze moet ik diep door het stof. Ja, je moet net even om het hoekje kijken. En ja, je moet even naar boven kijken. En ja, hier kun je niet gewoon met je Sanchez bij. Maar toch, dit is een duidelijke plek voor een Hidden Package. Deze had ik tijdens het systematisch uitkammen gewoon moeten vinden.

6. Hidden Package 85 - Wie legt er nu een Hidden Package op een vleugel van een vliegtuig? Wit op wit, dat is bijna niet te zien. Hij ligt ook net te hoog om 'm te zien als je er gewoon langs rijdt. Maar toch: als je de stunt uitvoert om te testen of het een Unique Stunt is moet je 'm wel zien. Denk ik. Deze had ik moeten hebben.

5. Hidden Package 15 - Deze lijkt onnodig hoog in deze lijst te staan, maar deze viel me echt tegen en ik had zelfs met WikiGTA moeite om 'm alsnog te vinden. Want hij lijkt gewoon in een steegje te liggen, maar het steegje rijd je niet zomaar in. Het is een vervelend en erg verdekt steegje. Ik vond het toch wel logisch dat ik deze niet had. Maar wellicht denk jij daar anders over.

4. Hidden Package 54 - In GTA III ligt er volgens mij een Hidden Package op een dak die je vanaf deze brug kunt bereiken door te springen. Daar heb ik nu ook goed gekeken. Ik heb over het randje van de brug gekeken om te zien of ik ergens heen moest springen voor een Hidden Package. Dat ik 'm dan nog mis, kan volgens mij maar één ding betekenen: dit was een moeilijk vindbare Hidden Package.

3. Hidden Package 80 - De jump die je moet maken om bij deze Hidden Package te komen is duidelijk geen Unique Stunt: er is geen ruimte om ver of hoog te komen en er is ook geen duidelijk landingspunt voor een Unique Stunt. Met andere woorden: deze jump test je niet op hoge snelheid en dus kom je niet zomaar op dat dakje terecht. Met de RC Car-race op het vliegveld kom je er ook niet, dus logisch dat ik de Hidden Package niet vond. Toch?

2. Hidden Package 71 - We blijven nog even op het vliegveld voor een vergelijkbare Hidden Package. Ook voor deze moet je een jump maken en ook deze ligt achter een reclamebord. Maar deze is nog net wat moeilijker omdat je een stukje over 't dak moet rijden om 'm te bereiken.

1. Hidden Package 34 - Veruit de moeilijkst vindbare Hidden Package ligt onder de brug op Portland. Niet zomaar onder de brug, nee, op een smalle steunconstructie van de brug. De Hidden Package is al zeer lastig zichtbaar, maar daarnaast ook nog eens moeilijk te bereiken. Je moet de jump maken en dan precies op het smalle randje terechtkomen. We hebben een duidelijke winnaar.

Welke vind jij het moeilijkst? En is het jou wel eens gelukt om alle Hidden Packages in een GTA te vinden zónder hulpmiddelen?

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...