Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581787

Editie 290 - In the spotlight


OWN

557 bezichtigingen

gallery_108553_47_6180.png

Deze rubriek is geschreven door @Megadreams

Er is recent een wijziging geweest in het interviewers team. BoerTijger en Megadreams zullen vanaf nu samen voor de interviews en de vraag maar raak zorgen. Echter omdat dit zeer recent gebeurde konden we deze week geen interview houden.

Echter wil ik niet met niets aankomen en krijgen jullie deze week een... in the spotlight!


In the Spotlight: bassieboy35

bassieboy35: De naam

De naam "bassieboy35" doet vermoeden dat het afkomstig is van een eigen naam. Iets als "bas" of "bassie". De "boy" staat dan natuurlijk voor een jongen en waar de 35 vandaan koomt

weet ik niet, maar het kan ook willekeurig gekozen zijn. Het kan ook gewoon dat hij graag 35 jaar wil zijn? Tot zover mijn speculaties, ik meen me te herinneren dat bassieboy35 ooit zijn naam heeft uitgelegd in het "hoe kom je aan je nickname" topic. Na er even te gaan kijken wordt dit inderdaad bevestigd.

Eerst wist ik geen gebruikersnaam maar moest er wel een bedenken, ik wou sowieso dat er iets met 'Bas' in kwam, toen zei iemand tegen mij dat ik Basboy moest doen, maar dat vond ik niet zo mooi.

Dus heb ik uiteindelijk voor bassieboy35 gekozen, de cijfers slaan niet op me leeftijd (dat duurt nog 20 jaar ;)), maar vond ze wel leuk klinken.

Qua eigen naam zat ik er al niet naast, wat het cijfer betreft blijkt het inderdaad best willekeurig te zijn. Wel is het zeker dat deze naam zeker niet onbekend is hier op het forum!

bassieboy35: Het Profiel

Het volgende waar ik naartoe ga is het profiel van bassieboy35. Het eerste wat ik zie is dat zijn "over mij" enkel bestaat uit zijn prijzenkast welke ik later pas zal behandelen. Verder kan ik zien

dat bassieboy35 op het moment 15 jaar is en dat hij een hoop profielreacties heeft. Verder is te zien dat bassieboy35 houdt van gamen, voetballen, auto's en natuurlijk het rondhangen op dit forum.

Verder is duidelijk te zien dat bassieboy35 rondhangt in de corporation Covesight, verder valt er helaas niets af te leiden van het profiel.

Signature3.jpg

bassieboy35: De gamer

We zijn nog steeds op het profiel van bassieboy35 maar nu gaan we kijken naar de games. Omdat er niets over staat vermeld in zijn over mij zal ik bij persoonlijke informatie moeten kijken. Daar kan ik zien dat zijn favoriete GTA "GTA: San Andreas" is en dat hij op het moment GTA IV speelt.

Echter kon je dat ook wel afleiden zonder hier te gaan kijken, bassieboy35 zit bij covesight welke in sa-mp te vinden is en hij was de oprichter van een GTA IV clan op het forum. Ook met zijn serie "top gear" in GTA IV konden we dus afleiden dat hij inderdaad dit spel speelt.

Om meer over zijn gaming verleden te komen trek ik nu naar het games fora in de hoop daar iets te vinden.

Meteen is het raak, ik zie een topic gemaakt door bassieboy35 over een probleem met Max Payne 3. Hieruit valt dus meteen af te leiden dat hij dit spel in zijn bezit heeft! In het minecraft topic heb ik ook enkele posts teruggevonden van Bassieboy35 en kan ik dus afleiden dat hij dit spel zeker gespeeld heeft. Ook is te zien dat bassieboy35 shooters zoals Call of Duty heeft gespeeld.

Verder kan ik helaas geen informatie vinden over welke games hij zoal speelt.

bassieboy35: Het forumlid

Ik spreek volgens mij voor een groot deel van het forum als ik zeg dat bassieboy35 een erg gezellig en toegewijd lid is. Hij is ook een behulpzaam lid wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is.

Dit heeft er ook toegeleid dat bassieboy35 superlid werd, iets wat hem zeker gegund is.

Verder is bassieboy35 een echte gamer een staat ook open voor wedstrijden. Bassieboy35 was ook een mooi voorbeeld van hoe iemand zo kan veranderen. Zijn verleden hier op het forum begon niet helemaal goed maar dat is ondertussen helemaal veranderd.

bassieboy35: De prijzenkast!

Tijd om terug te gaan naar het profiel van bassieboy35. Daar vinden we meteen zijn prijzenkast bij "over mij". Ik zal ze even allemaal ontleden.

Badge1.png

Deze award is van de GTAforum Photo Contest, ik heb me even naar daar begegeven. We zien dat bassieboy35 erg goed scoorde in de verschillende rondes en toen de eerste plaats behaalde in de contest.

7i8Tz.png

Afkosmtig van de "verhalen contest" waaraan bassieboy35 ook meedeed, ik begaf me nu naar deze contest. Bij deze contest eindige hij als 7e maar het deelnemen is belangrijker dan winnen!

gallery_89338_48_18837.png

De "storyline contest" is een recente contest welke nog niet zo lang geleden afgelopen is. Hier eindigde hij zover ik kan zien als laatste, maar ook hier is deelnemer belangrijker dan winnen.

bassieboy35: Projecten

ggc1.jpg

De inmiddels gesloten clan van bassieboy35, hij heeft hier echter wel enorm zijn best voor gedaan. Deze clan was te vinden in GTA IV en EFLC en hield regelmatig als leuk betitelde meetings.

Signature1.jpg

Basieeboy35 is ook een lid van de corporation Covesight, daar loopt hij net als vele andere rond op het prachtige eiland voor de baai van Los Santos.

Beste Project.png

Je leest het goed, bassieboy35 is sinds kort ook redacteur bij Oceans Weekly News, ik wend hem hier dan ook zeer veel plezier!

bassieboy35: Hobby's

De enigste hobby die ik tot dusver heb kunnen zien bij bassieboy35 is gamen. Of voetballen zou hier ook één moeten van zijn. Helaas vind ik over zijn hobby's totaal geen informatie!

bassieboy35: De Conclusie

GTAGames.nl afbeelding

Dan zijn we nu aangekomen bij de conclussie. Bassieboy35 is een actief, gezellig, behulpzaam, toegewijd lid welke veel te zien is op dit forum. We zullen zeker nog veel van hem zien op dit forum naar de toekomst toe!


Dit was het dan voor deze week, we zijn volgende week terug met een interview.

1 reactie


Recommended Comments

Leuk om te zien dat je voor mij hebt gekozen. :)

Mijn profiel staat inderdaad niet vol van informatie, eerst stond er redelijk wat, maar het was in mijn ogen een beetje ene rommeltje. Ik ben nog steed aan het kijken hoe ik dit in ga delen. :puh:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...