Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579296

Editie 5 - Ongezouten


Dutchy3010

453 bezichtigingen

blog-33831-1159370684.jpg

Ook deze week heeft iemand ook weer de moeite genomen om een stukje voor ‘Ongezouten’ te schrijven. Jij kan dat ook! Dus mocht je ergens mee zitten, of eindelijk je mening ergens kwijt kunnen, aarzel niet en stuur het op naar Dutchy3010. Je kunt je zowel anoniem als met naam opgeven. Als je anoniem wilt, wordt je naam aan niemand bekend gemaakt!

Anoniem 1

Het forum is in mijn ogen altijd gezellig. Ik ken het forum van verschillende kanten. Daar bedoel ik mee van verschillende tijden. Elke tijd had zijn eigen pluspunten en minpunten. De gezelligheid word gevormd door de leden. Niet door het forum zelf. En ik moet zeggen: De leden op dit forum zijn bijna allemaal gezellig.

Natuurlijk zitten er ook lastige leden bij. Maar gelukkig treed de crew daar goed tegen op. En treed de rust en gezelligheid weer snel terug. En aan de ene kant zijn die lastige leden ook wel weer goed. Zo gebeurt er ook nog eens wat op het forum en hebben de leden nog eens wat te discussiëren onder elkaar. En de crew heeft tenminste ook nog wat te doen. Als iedereen zich aan de regels houd begint het soms een beetje saai te worden. Hier bedoel ik niet mee dat bijna iedereen ruzie moet gaan maken en schelden enzovoort. Dit gaat dan natuurlijk te ver. Maar gewoon een paar kleine probleempjes zodat de crew ook wat heeft te doen.

Het forum is erg gegroeid de laatste tijd. Dit is natuurlijk prachtig. Maar soms ook lastig. Soms is het gewoon zo druk op het forum dat er erg veel misverstanden komen en sommige topics gewoon niet worden gelezen.

Maar in het algemeen is het prachtig om zoveel leden te hebben op dit forum. En er mogen er natuurlijk veel meer bij komen. Ik heb soms wel eens tijden gehad dat ik geen motivatie meer voor het forum had.

Maar als je een paar dagen offline bent begin je het forum toch te missen. Als je hier al een tijdje zit word het een deel van je leven.

En is het erg moeilijk om er afscheid van te nemen. Nu op het moment vind ik het nog erg leuk op het forum en wil ik voorlopig nog geen afscheid nemen. Er gebeuren elke keer leuke dingen op het forum.

Er komen elke keer nieuwe projecten op het forum waar ik geïnteresseerd in ben. Bijvoorbeeld OWN.

En zo zijn er nog veel meer dingen die ik liever niet wil missen. En ik zou het ook niet leuk vinden om bepaalde personen te missen.

Deze rubriek is tijdelijk overgenomen door Dutchy3010

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...