Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580520

Editie 291 - Uitgelicht


OWN

220 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

med_gallery_108553_47_1601.png

Deze rubriek is geschreven door @Bassieboy35!

top-gear-logo.gif

Een kijk op de TV-serie Top Gear!

Ja ja, we gaan vandaag een kijkje nemen bij Top Gear. Top Gear is een TV-programma wat auto's presenteert vaak in combinatie met humor. Ik denk dat de meesten van jullie dat wel weten. Top Gear is een goed kijkcijfer kanon in verschillende landen, het word gemaakt door de landen, Engeland, Amerika en Australië, de taal hebben ze gemeen, maar als je gaat kijken hoe het gepresenteerd word zie je duidelijke verschillen.

Achter het brein van de 'nieuwe' series zit Andy Wilman en de presentator van het programma zelf, Jeremy Clarkson. Jeremy heeft in de 'oude versie' van Top Gear ook gepresenteerd, maar kreeg erg veel commentaar op zijn uitspraken, in 1999 vertrok hij bij Top Gear, de kijkcijfers daalden met 50 procent. Channel Five kocht het programma over en is verder gegaan onder de naam Fifth Gear. De 'nieuwe' versie, waar ik het al eerder over had werd in 2002 in een nieuw jasje gepresenteerd. Sindsdien is Top Gear nog steeds te zien op TV en worden er nog steeds nieuwe afleveringen gemaakt.

Tegenwoordig is het programma ook te vinden als Magazine, boek en applicaties (Android en Apple). In het magazine vind je info over auto's, autotests en columns van Jeremy, Richard en James. Het boek is een iets uitgebreide variant van het magazine. Bepaalde boeken zijn alleen geschreven door 1 van de presentatoren die zijn verhaal verteld. Er zijn verschillende applicaties van de serie gemaakt, zo kan je zelf met de gekste challenges jezelf bewijzen in Top Gear: Stunt School, of je eigen Cool Wall installeren. Of speel je liever verstoppertje met The Stig? Waarschijnlijk zullen er meer apllicaties worden uitgebracht in de loop van de tijd.

Top Gear is te zien op:

Veronica, iedere vrijdagavond van 20:20 tot 22:35 (2 afleveringen). (NL)

Canvas, iedere maandag om 15:00 tot 15:50 (1 aflevering). (BE)

Top Gear op het forum

Zoals jullie denk ik wel weten is Top Gear GTA IV hier ook op het forum te vinden, er zijn inmiddels 4 afleveringen van de serie gemaakt. Er zijn de laatste tijd geen afleveringen meer van gemaakt wat ik erg jammer vind. Leden van het forum kunnen hun snelste tijd neerzetten in 'the reasonably priced car', ook wel de de Suzuki Liana genoemd. De auto's uit GTA IV & EFLC worden onder de loep genomen door Jeremy Clarkson en erna getest door 'The Stig'. Bij deze wil ik laten weten dat ik bezig ben met het maken van nieuwe afleveringen. (Niet in een echt snel tempo, er gaat veel tijd in zitten.) Mocht je ook in het programma te zien willen zijn, stuur dan even een PB naar @Bassieboy35.

Tot de volgende Uitgelicht!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...