Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580517

Editie 291 - Prikbord


OWN

346 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_3172.png

Deze rubriek is geschreven door @Jacky-2007!

Uit de status-updates

Tommy-Vercetti

"Net gedouched... Weer glad als de reet van een geschoren schaap."

.. Even denken. Willen we dit soort informatie op deze manier gebracht zien op de vroege morgen? Of op de late avond? Willen we dit überhaupt wel zo gebracht zien? Ik denk dat een poll onverbiddelijk zou zijn.. Antwoord is "Nee". :puh:

BoerTijger

"Allowa!"

TomFurga

"zegt bye bye"

bassieboy35

"Werken van 14:00 tot 20:00, iets eerder beginnen door een kinderfeestje :P."

Oké... Nu waren we in de status-updates natuurlijk al wel een beetje gewend aan het Twitter-achtige gebruik ervan.. Maar deze vier, bekijk ze nu eens goed? Dit zijn gewoon FaceBook status-updates. Dafuq. :{ Ik zie geen enkele relatie tot GTA, het forum, WikiGTA.. Waarom dan dit soort zaken hier neerzetten? Of kopiëren jullie gewoon je FaceBook status en plakken die vervolgens in een Tweet, hier op het forum, op Hyves, eigenlijk gewoon overal? Wil je dan het forum even uit dat lijstje halen?! :{

*Gaat op zoek naar een status-update die WEL gerelateerd is aan het forum*

Cabyon

"live mensen opeten in de chat. kom ook"

Werkelijk... De trofee voor meest gta-gerelateerde status-update van deze week gaat naarrrrrrrrr..... Deze. Cabyon, gefeliciteerd! Je hebt het hoogste niveau gehaald deze week. Ik hang er maar geen waarde aan wat dit zegt over het gemiddelde niveau hier op dit moment... :7

Movie!

Misschien is bijna zes minuten raggdoll en winkelwagentjes wat lang. Maar toch, hij is wél grappig! :bonk:

GTAGames.nl afbeelding
Even lachen!

Soms komt het voor dat ik voor deze rubriek een mop vindt die misschien wel, of misschien niet helemaal kan.. Tenslotte is een deel van onze doelgroep, jullie lezers, nog enigszins onbeschadigd en hebben wij eigenlijk niet het recht om jullie tere zieltjes te beschadigen met allerlei vuil.. Aan de andere kant, de mop die ik deze week hoorde is toch echt wel heel erg grappig... Schuin... Maar grappig... En daarbij ook nog eens qua niveau aardig Rockstar... Dus ja.. Ik ga jullie tere zieltjes beschadigen, beste lezers. :7

De zonden van de Paters

Vier paters van een en dezelfde gemeente gaan tegelijkertijd dood, en komen dus ook tegelijkertijd aan bij de Poort van Petrus, de entree naar de hemel. De vier paters sluiten keurig aan in de rij die voor deze poort staat. Als de eerste pater eindelijk aan de beurt is, vraagt Petrus: "En mijn zoon, heeft u in uw leven gezondigd?" Waarop de eerste pater antwoord: "Nou, als je het echt moet weten, ik heb de Paus met mijn rechterhand afgetrokken!"

"Oh oh, dat is een zware zonde!" zegt Petrus. "Maar ik weet raad: ga daar naar het Heilige Beekje, was je rechterhand goed schoon en je mag naar binnen. De pater wast zijn rechterhand en mag vervolgens naar binnen wandelen.

De tweede pater wordt eveneens de vraag gesteld door Petrus: "En mijn zoon, hebt u dan ook gezondigd?"

"Nou, eigenlijk wel. Ik heb de Paus met mijn linkerhand afgetrokken!" "Oh oh dat is nog erger!" roept Petrus. "Maar ook voor jou geldt: was je linkerhand in het Heilige Beekje en je mag naar binnen". Ook de tweede pater volgt dit op en wandelt vervolgens naar binnen.

De vierde pater heeft de twee gesprekken aandachtig meegeluisterd en duwt ineens hard de derde pater voor hem aan de kant, met de mededeling richting Petrus: "Mag ik alvast mijn mond gaan spoelen voordat hij met zijn reet in dat beekje gaat zitten?! :-( "

2 reacties


Recommended Comments

Ik zet dat niet op Facebook of Hyves hoor, sterke nog in mijn ogen heeft het wel met GTAForum te maken, ik laat weten dat ik er 6 uur niet op kan. Nu jij weer! ;)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...