Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582034

Editie 292 - Uitgelicht


OWN

332 bezichtigingen

med_gallery_108553_47_1601.png

Deze rubriek is geschreven door bassieboy35!

Tw%40_Internet_Cafe_%282008%29.png

De internet wereld van TW@

Jullie kennen het vast wel uit de GTA-series, TW@, te vinden in het Liberty City. Laten we beginnen met de naam, ik citeer van WikiGTA: "spreek uit als 'Twat'; plat Engels voor 'vagina' en 'sukkel'".

Zoals te zien is, zie je dat er een kleine Easter Egg is, oftewel een verborgen boodschap. Leuk gevonden, maar laten we niet te diep in het onderwerp verder gaan...

Ook vinden we op WikiGTA dat het logo (in GTA IV), wat hierboven te zien is, is afgeleid van The CW, een Amerikaans Televisienetwerk.

cw.jpg?w=640&h=320

Het logo is sterk afgeleid, vooral aan de letter 'W' kunnen we zien dat het bijna een kopie is.

TW@ is een internetcafé-keten, in GTA Liberty City Stories word het gebouwd, er is dus niet veel te beleven.

In GTA III kan je naar binnen, maar als je wilt internetten zou je toch een andere manier moeten verzinnen. Er zijn computers te vinden, met een stilstaand beeldscherm. Toevallig zijn er 2 computers met als beeld een foto van GTA en GTA 2.

Hier hebben we dus ook niet zoveel aan, toch is het bedrijf belangrijk om het spel 100% te voltooien, de trap in het gebouw dient namelijk als een stunt jump.

We kunnen TW@ in GTA III zelfs zien als een 'gevangenis', we lezen weer even op WikiGTA en zien dat de voetgangers telkens tegen de ramen botsen en er dus niet uitkunnen wat ze wel willen. Zielig als je het mij vraagt, maar dat is het risisco om naar de TW@ te gaan denk ik dan?

Verder naar GTA IV, we zijn weer een stap met de tijd mee gegaan, je kan nu naar binnen en zelfs de computers gebruiken!

We kunnen nu verschillende sites bezoeken, waar soms sarcastische, maar ook handige informatie op kan staan. Sommige sites kan je wel bezoeken, maar heb je op zich niet zoveel aan.

We nemen bijvoorbeeld de site www.autoeroticar.com, een site waar je verscheidende auto's kan kopen. Een leuke site zal je denken, dat is het ook, maar totdat je bij de ontdekking komt, dat je geen auto kan kopen. Erg jammer, maar misschien zullen we dat ooit in de toekomst tegen komen. Toch kan je in de missie van I'll take her de eigenaar van de auto bestellen. Je zal Gracie Ancelotti aan de telefoon krijgen, je maakt een proefritje, maar moet haar ontvoeren. Je koop de auto dus niet, na de missie rijd iemand anders met haar roze Feltzer weg, je kan de persoon doodschieten en uiteindelijk nog haar auto krijgen. Maar dit is niet de manier hoe je een auto moet kopen/krijgen, toch?

TW@ komt dus ook voor in missies, je zal ook gebruik moeten maken van een datingsite voor een missie, waar je uit de kast komt. Genoeg over de missies.

In GTA IV, zijn er zelfs 3 filialen van TW@, toch zijn de interiors hetzelfde, maar wat wel anders is, is de de kassa bediende. De kassa bediende van de TW@ in bohan, zal vaak een praatje met je aangaan wanneer je binnen komt.

Ze zegt bijvoorbeeld: "My favorite customer!", oftwel: "Mijn favoriete klant!"

TW@ komt ook voor in GTA: Chinatown Wars, maar speelt geen belangrijke rol in het spel.

TW@ misschien in GTA V?

We komen steeds meer over GTA V te weten, we weten iniedergeval dat GTA V zich niet afspeelt in Liberty City, waar TW@ alleen voorkomt.

Misschien komen we wel een ander internetcafé tegen in GTA V, of misschien is TW@ nu ook in Los Santos te vinden, of er komt helemaal geen internetcafé?

We zullen het zien, misschien valt er weer wat te speculeren, mijn gedachten gaan toch uit dat er iets te doen moet zijn met een internetcafé en kan je misschien wel, naar binnen, de computers gebruiken én alle/de meeste sites gebruiken.

De wereld word steeds technologischer, GTA V zal rond deze tijd afspelen, misschien kan je wel internetten met een tablet gebasseerd op de iPad of iets dergelijks?

Tot de volgende Uitgelicht!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...