Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581787

Editie 293 - Interviews


OWN

471 bezichtigingen

gallery_108553_47_6180.png

Deze rubriek is geschreven door @BoerTijger


Deze week geen Interviews of Vraag maar Raak, deze week hebben wij een In The Spotlight!


In The Spotlight: @Jesperkaj!

Wie is Jesperkaj?

Als wij zijn profiel moeten geloven dan komt er dit uit:

"Ik ben Jesper en zwerf hier al meer dan 5 jaar rond op dit forum. Ik ben sinds 1 november 2006 geregistreerd op dit forum. Op dit moment ben ik Megalid en werk ik mee aan

GTAGames.nl afbeelding
WikiGTA. Ik ben vooral te vinden in de GTA-fora, vooral de fora van de delen San Andreas, Vice City en Chinatown Wars. Ook ben ik soms te vinden in de onzin-fora, met name in Opinie en kijk ik eens in de zoveel tijd in de Graphics-fora. Vroeger was ik ook actief in de gangscène bij verschillende gangs en corporations, maar dat is bij mij nu een gesloten hoofdstuk. Ik ben een echte GTA fanaat. Ik heb alle GTA's op GTA Advance allemaal in mijn bezit. Ik heb GTA 1 (en diens uitbreiding GTA London) en GTA 2 op de Playstation 1, GTA III, GTA Vice City en GTA San Andreas op de PC, GTA Liberty Stories en GTA Vice City Stories op de Playstation 2, GTA IV + DLC op de Xbox360 en GTA Chinatown Wars op de Nintendo DS (Die weliswaar van m'n broertje is). Ik heb verschillende projecten achter mijn naam staan. Zo ben ik leider geweest van de gangs Club Impulse en Gold Rush, heb ik samen met HerrieM Vice City Street Racing georganiseerd en ben ik redacteur geweest bij Oceans Weekly News.

Meer willen weten? Stuur een pb'tje."

GTAGames.nl afbeelding

Jesperkaj op GTAForum

Zoals hij al zei zwerft hij hier al rond sinds 1 november 2006. Sinds 29 december 2011 draagt hij het groene jasje van GTAForum en sinds hij werkt aan WikiGTA zoals hij zelf al omschreef is echter onbekend. Jesperkaj promoveerde 28 December 2010 naar Superlid, en zo is hij bijna 1 jaar Superlid geweest. Sinds 3 september 2010 wordt hij gezien als 'Toerist' bij de corporation Covesight'

Jesperkaj in het algemeen

Opnieuw open ik het profiel en zie ik bij interesses het volgende staan: GTA, uitgaan, games, sport, Feyenoord. Hierop baseer ik al snel dat het een echte Sporter is die lekker af en toe is een game speelt. Feyenoord zal dan hoogst waarschijnlijk zijn favoriete club zijn. Zijn favoriete GTA is dan ook volgens zijn profiel GTA Vice City. Zijn respect lijstje staat 1 duidelijke zin en wat namen eronder, die zin is: 'Ik respecteer iedereen op het forum die zich normaal gedraagt en wederzijds respect voor elkaar heeft.' Als je die namen wilt weten verwijs ik je even door naar het profiel van Jesperkaj. Ook wordt hij gezien als Mr. Amerika zoals je bij elke post onder z'n naam kunt lezen. Zijn signature is dan ook het prachtige Las Vegas!

aUNUB.jpg

Jesperkaj, kortom

Jesperkaj is een gezellige megalid die je graag op elke forum erbij zou willen hebben, prima kerel die voor iedereen respect toont, als je hem ook maar respect geeft. Hij zet zich goed in voor het forum en is in mijn ogen dan ook een terechte drager van het groene jasje!


Volgende week houden we nog een interview en hierna is het weer Vraag maar Raak. Onze volgende kandidaat is:

Vragen kunnen tot en met maandag 20 augustus worden ingestuurd. Dit doe je doormiddel van een PB te sturen naar Megadreams. Deze PB moet het onderwerp "Vmr: Basssss" bevatten.


Tot de volgende Interviews!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...