Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

Editie 29 - Sport


Dutchy3010

624 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

oc_own_sport.jpg

Deze rubriek is en wordt geschreven door Ikkes en Preddy.

In deze allerlaatste sport de "afscheidswoorden" van de twee redacteuren van Sport: Preddy en Ikkes.

Nadat er een enquête onder ±50 leden bleek dat Sport jammerlijk genoeg één van de minst gewaardeerde rubrieken was, met gevolg dat Sport deze week voor het laatst uitkomt. Voor mij als "eerste redacteur" van Sport is dit natuurlijk erg jammer, omdat ik het, met nog een select aantal personen gewoon, een zeer leuke rubriek vond. Toen ik het te horen kreeg baalde ik ontzettend en dat had me aan het denken gezet, "Zal ik er niet weer extra leven inblazen?", maar mijn besluit was uiteindelijk dit (nu nog) niet te doen. Het was een top rubriek maar aangezien er toch te weinig animo voor was, is het niet meer de moeite waard om een hele rubriek te schrijven. Ik wil dan nog wel even benadrukken dat ik het bijzonder jammer vind voor de mensen die wel de moeite namen het te lezen. Daarnaast wil ik nog even een paar mensen bedanken: Jonn-asses, NandroDavids en Preddy voor het af en toe invallen in mijn periode als Sport redacteur, maar in het speciaal (nogmaals) Preddy voor het voortzetten van de rubriek nadat ik hem aan jou hem heb over gedragen. Het is jammer dat het nu voorbij is, maar het is niet anders.

Ikkes.

------------------------------------------------------------------------------------------

Zoals jullie al hebben gelezen stopt [OWN]Sport ermee, na 28 edities is het einde voor de rubriek nabij. De rubriek was er al vanaf editie nummer 1 en is nooit gecanceld, het was er altijd. Er werd gevraagd aan mij om nog een afscheidstukje te schrijven, zoiets als ‘ik het leuk vond om te schrijven maar dat het helaas over is’. Hier is die dan:

Het was niet al te lang na het joinen van The Oceans dat ik mezelf aanbood om mee te helpen aan de Ocean Weekly News. Dutchy had wel wat in gedachten voor mij en ik werd Stand-in. In de 11e editie kon de OWN Sport niet ingevuld worden door omstandigheden dus mocht ik die invullen. Door alle renovaties van The Oceans kan ik helaas niet meer opzoeken waarom ik precies de Sport over kon nemen, maar ik was er Ikkes zeer dankbaar voor. Sport is namelijk iets wat ik echt tot m’n hobby's kan rekenen, met name voetbal vind ik helemaal geweldig. Van te voren wist ik al dat de rubriek niet hele hoge cijfers haalde, maar dat deed er niet toe.

Van de 16 krantjes die daarna uitkwamen heb ik 15 keer de Sportrubriek ingevuld met groot plezier, maar helaas valt het doek nu. Nadat het nieuwe ervan af was besloop mij het gevoel steeds meer dat men Sport gewoonweg niet echt interessant vond en liep al een tijdje met het idee om dat gevoel eens te polsen. Door omstandigheden kwam dit idee tot uiting in een veel grotere enquête, betreffende heel OWN.

De uitkomsten waren veelzeggend en ik heb daar mijn conclusies uit getrokken. Aan diegenen die de rubriek wel lazen wil ik mijn excuses aanbieden, maar hopelijk hebben jullie begrip voor mijn beslissing om de rubriek te laten voor wat het is. Rest mij alleen nog te zeggen dat ik het jammer vind dat het zo gelopen is en dat ik liever had gehad dat we basis hadden gezien om het voort te zetten.

Mijn dank gaat uit naar de lezers van de rubriek en tevens naar diegenen die de enquête hebben ingevuld. Zonder jullie bijdrage konden wij OWN niet runnen.

~Preddy

3 reacties


Recommended Comments

Inderdaad, ik vind het toch wel jammer dat Sport gestopt is aangezien het toch wel een soort van 'stam'-rubriek was. In ieder geval bedankt voor jullie inzet ervoor! :)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...