Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582096

Editie 294 - Game On


OWN

280 bezichtigingen

med_gallery_108553_47_5124.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Na Lego Batman 2: DC Super Heroes staat de volgende Lego-game weer op het programma. Zoals we van de Lego-games gewend zijn is ook de volgende game een paradepaardje. Negen jaar na de laatste film en met The Hobbit in aantocht is het eindelijk tijd om het epische verhaal The Lord of the Rings in Lego na te spelen. En dat wordt weer hartstikke leuk!

In de game zal het de bedoeling zijn om missies te spelen, om zo het verhaal te doorlopen. Maar er is meer: er zijn speciale items te koop in ruil voor het mithril dat je in de missies verzamelt. Met de nieuwe items kan je extra gebieden vrijspelen en speciale doorgangen openen, waarmee je meer mithril en speciale items kan verzamelen. Je snapt het al: er zal weer veel tijd in gestoken moeten worden om het spel voor de volle honderd procent uit te spelen. Maar dat is niet erg: dat hebben we al bij Star Wars, Indiana Jones en Harry Potter gedaan.

Het klinkt allemaal weer als vanouds, dus wat maakt deze game zo uniek? Zeer waarschijnlijk de grootte van de game (naar verluid meer dan enig andere Lego-game), het feit dat er gesproken woord uit de films gebruikt wordt en natuurlijk de naam The Lord of the Rings. Na de uitmelkerij van EA ben je wel toe aan een meer luchtige vertelling van het verhaal, en daar zijn die Lego-poppetjes al jaren de beste in!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...