Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580355

Editie 29 - Forum


Dutchy3010

636 bezichtigingen

blog-5021-1172315827.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SummerBase'.

Het was een zeer afwisselende week. Twee keer hebben we de 600.000 posts gepasseerd. En dit komt omdat er in The Oceans Crib een grote verandering gaande is. Hierover kun je meer lezen in deze Rubriek. Ook hebben we weer twee promoties achter de boeg. Helaas is er ook een vrijwillige degradatie plaats gevonden, maar daarover allemaal meer in deze rubriek. Dus ga er maar lekker voor zitten, want hij is er weer!

Promoties!

VWO-er is Superlid!

De Fries uit Leeuwarden kan er wat van. Hij is al geruime tijd gezellig bezig op het forum en in het begin was hij misschien wat kortaf, maar nu kun je dat van de tafel afschuiven. VWO-er heeft zich bewezen als lid, en wat doen we met leden die zich bewezen hebben? Die dragen we voor, en daar is VWO-er positief uitgekomen. Vanaf nu zien we VWO-er dus in het zwart, ik vroeg hem wat hij daar van vond en die was zijn reactie: 'Ik schrok wel een beetje, ik tril nu nog :engel:. De PB van PatrickW was wel schrikken, maar ik zag het al eerder op de Index. Maar goed, ik ben erg blij en heel vereerd _O_. En ja, ik zal door blijven posten...' Aldus VWO-er. Ik wens VWO-er namens het Oceans Weekly News heel veel plezier bij zijn nieuwe rang. :klap:

Preddy is Megalid!

De nuchtere Groninger kwam vorig jaar langs op het forum. Het duurde een lange tijd voordat hij een promotie onderging, maar op eindjaar kreeg hij dan toch de Superleden rang en het WikiGTA lidmaatschap. Een kleine 2 maand later kwam een droom voor Preddy uit, hij promoveerde naar de rang Megaleden. Hij voelde zich er erg prettig bij en daarom ook een reactie op een Groningse stijl ( :puh: ). 'Lastig, tis nog geen 10 minuten geleden en ik weet het nu al niet meer :D. Ik kreeg zo'n kietelend gevoel in m'n buik, maar helaas kwam m'n zusje net aan met de boodschap dat ik nog wat op haar kamer had achtergelaten en dat moest opruimen. Toen ik weer achter m'n laptop zat dacht ik iets van 'wooohooo!!', en 'Ohja, even refreshen om de PM van PatrickW te ontvangen'. Ik ben een nuchtere Groninger, ik kan er ook niets anders van maken... :D' Aldus Preddy. Kortom wij wensen Preddy heel veel plezier/succes bij zijn nieuwe mogelijkheden! ^_^

Degradatie!

Svenie vrijwillig terug!

Degradaties zijn nooit leuk als ze moeten, maar dit is weer wat anders. Jullie zullen het van de week wel gezien hebben, dat Svenie weer als Superlid het forum over loopt. Hij is echter niet inactief geweest, ook heeft hij geen domme dingen uitgevoerd. Hij is helemaal vrijwillig een trede terug gegaan, de precieze reden waarom het precies is gebeurd ga ik hier niet verkondigen, maar laten we het er maar op houden dat het een overwogen besluit van Svenie is geweest. En dat hij ooit weer Megalid wordt is vrijwel zeker, want het schijnt dat hij er weer tegenaan gaat.

Projecten!

Top Gear GTA™

Sinds kort is Toni Caprioni twee nieuwe projecten begonnen. Top Gear Vice City Stories™ en Top Gear Liberty City Stories™. In deze topics kunnen de leden diverse auto's laten keuren door Toni Caprioni. Dit houdt hij tot dusver strikt bij en het komt er dus op neer dat er in elk topic al een grote lading aan beschrijvingen en becijferingen staan. Kortom, ben je een auto fan? En ook nog eens een GTA fanatiekeling dan is het zeker een bezoek waard. :)

Forum Nieuws!

600.000 posts gepasseerd!

Het was deze week de beurt aan de grote mijlpaal en die hebben we ook behaald. Veel mensen stonden klaar om een screen te nemen van deze aangelegenheid. En er werd dus ook door een groepje stamleden massaal screens gemaakt, deze werden vervolgens in het topic van Preddy gepost. En toen gebeurde het, The Oceans Crib werd schoongemaakt en een hele lading berichten werd op onzichtbaar gezet. Waardoor het aantal berichten ineens met circa 600 berichten naar beneden ging. En we konden het dus nog een keer mee maken, de tweede keer was het minder uitbundig, maar toch wel weer grappig om te zien. Hopelijk hoeven we niet nog een keer de 600.000 te behalen, nu op naar de 700.000- of 750.000 posts. :)

The Oceans wordt The Pink Bunnies

Wie had dat nou gedacht? The Oceans is veranderd in The Pink Bunnies. De naam is veranderd omdat er een konijnen invasie heerst in The Oceans Crib. Of eigenlijk is dat al gebeurd, niet iedereen is het er mee eens, vooral omdat ons (VIP en lager) van te voren niets is gevraagd. Maar... Het is wel nu al leuk, omdat het weer eens iets anders is. Het is nog niet helemaal uitgewerkt, en ik persoonlijk verwacht er wel wat leuks van. Het is ook de bedoeling dat deze krant anders gaat heten en dus gaan we leven op de konijnse manier. Ik houd jullie uiteraard op de hoogte. :)

"Tot volgende week, en nu gaan we snel door met de volgende rubrieken..."

16 reacties


Recommended Comments

Gefelicteerd VWO-er, Preddy en Gtaforum.

VWO-er:Ik had niet anders verwacht van jou. Je help altijd goed. :)

Preddy:Ik kan jou niet zo goed. Maar als ik je zie dan ben je erg gezellig. Dus je verdient het!

Gtaforum:Ja ja alweer 6000.000 berichten. Op naar de 7000.000

Link to comment

Dank voor de felicitaties _O_.

The Pink Bunnies :?. Ik snap er nog geen snars van maar Jowx zoekt het maar uit :puh:... Ik hoop dat die konijnen niet nog meer ravage aanrichten want nu is het al een een complete bende :cry:.

Link to comment
Nee, ik heb van VWO-er gehoord dat het PWN word (Pink Weekly News). Of ik mag ik dat nog niet zeggen? :puh:

VWO-er lult uit zijn nek.

Doet hij wel eens anders dan?

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...