Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582049

Editie 296 - Game On


OWN

263 bezichtigingen

med_gallery_108553_47_5124.png

Deze rubriek is geschreven door Davedavy!

GTAGames.nl afbeelding
Welkom bij de nieuwe Game On!

Welkom bij deze nieuwe Game On! Sinds vorige week helaas Gtaboy107 aftrad als redacteur van Game On besloot ik te solliciteren, en met succes, vanaf nu zal ik voor jullie wekelijk’s Game On schrijven!

GTAGames.nl afbeelding
Game Nieuws

Valve, het bedrijf achter games zoals Counter Strike en Half Life wilt nu naar de hardwaremarkt! Zo is er een vacature open voor industrieel ontwerper. Er is nu weinig twijfel mogelijk dat Valve vroeg of laat de hardwaremarkt op gaat! Eerder waren er al geruchten over een “Steam-Box” , helaas ontkent Valve deze geruchten.

Ubisoft heeft woensdag bekend gemaakt dat ze hun “Always online” beveiliging gaan afschaffen. Deze beveiliging hield in dat er elke minuut een check word gedaan of de speler online was, er was dus altijd een internet verbinding nodig. Dit is nu niet meer nodig en spellen die deze beveiliging hebben zullen spoedig worden geüpdatet, aldus Ubisoft.

Rovio, de makers achter Angery Birds, lanceert op 27 september zijn nieuwe game genaamd, Bad Piggies. Het spel word gemaakt voor Android, iOS en Mac. Het is de bedoeling dat de spelers in plaats van de vogels de varkens besturen, hoe dit precies werkt is nog niet bekend, Rovio maakte bekend de weken voor de releasen meer informatie te geven over het nieuwe spel. Ook is er een Windows Phone en PC versie gepland.

GTAGames.nl afbeelding
Review: Counter Strike Global Offensive

Deze week besloot ik een kijkje te nemen in de nieuwe Counter Strike genaamd, Counter Strike Global Offensive. De sinds 2 weken oude Counter Strike Global Offensive heeft dan (nog) geen nieuwe record’s gebroken, de game is toch al meer dan 3,5 miljoen keer over de toonbank gegaan. In Counter Strike Global Offensive is net zoals in de voorgaande Counter Strike serie’s de bedoeling het andere team uit te schakelen. In CS:GO zijn met name kleine aanpassingen gedaan zoals nieuwe wapen’s en er zijn nieuwe spel modus. De basis is vrijwel het zelfde gebleven. In het spel is alleen een Multiplayer modus in tegendeel tot veel andere shooter’s. In de CS serie’s is het normaal dat je niet respawnt in een ronde, na dat je bent dood geschoten, word je in een spectator mode geplaatst, ter frustratie van veel Call of Duty / Battlefield spelers. Het is een tactische game waardoor de gameplay wat traag is. Een nieuwe spelmode is Arms Race, bij deze spelmodus krijg je elke keer na het doden van een vijand een slechter wapen. Uit eindelijk houd je alleen maar een mes over, dit is een vlotte spelmodus in tegenstelling tot de andere modi. De andere nieuwe modus is Demolition, in de wel bekende spelmodus uit de o.a de COD serie hierbij is het de bedoeling dat je een bom plaatst bij de vijand, de vijand moet de bom op tijd planten en zorgen dat er geen bom word geplaatst.

Er zijn , zoals ik eerder al zei , ook nieuwe wapens zoals; een Tec-9, en een Mag-7. Ook zijn er nieuwe granaten. Zoals de decoy granaat die een schot nabootst en zo een scene kunt creëren waarbij op de radar van de vijand de granaat als vijand word aangezien, verder is er nog een brandbom toegevoegd. Al met al zeker geen slechte game voor maar € 13,99 op Steam!

Metascore: 8,3

IGN: 8,0

Gamer: 8,5

Gemiddeld: 8,3.

Meest gespeelde game's 2012!

Ik vroeg me laatst af welke game’s nu precies de meeste actieve spelers hebben, ik ging op onderzoek uit en kwam op de volgende conclusie:

De meest gespeelde games in 2012 tot nu toe:

1. League of Legends

2. World of Warcraft

3. Minecraft

4. Heroes of Newerth

5. Diablo III

6. Battlefield 3

7. Maple Story

8. Starcraft II

9. World of Tanks

10. Call of Duty: Modern Warfare 3

Vier van deze spellen zijn gratis, dit zijn League of Legends, Heroes of Newerth, Maple Story en World of Tanks, wil jij een van deze game’s spelen? Klik dan op de bijgevoegde link!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...