Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580284

Editie 297 - Game On!


OWN

496 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

med_gallery_108553_47_5124.png
Deze rubriek is geschreven door Davedavy!

GTAGames.nl afbeelding
Welkom bij de nieuwe Game On!
Welkom bij deze nieuwe Game On! Deze week ga ik het hebben over de sinds gister gereleasde Half Life 2 mod Black Mesa:Source behandelen, het game nieuws, en de gereleasde game’s van deze week!

GTAGames.nl afbeelding
Game Nieuws
Microsoft heeft in Londen een nieuwe gamestudio opgericht speciaal voor Windows 8 tablet’s, de studio gaat in november open.

Microsoft heeft ook een patent aangevraagd op een virtuele gamekamer. Het is de bedoeling dat op de muren van de kamer het spel word geprojecteerd. Via de muren is dan 360 graden van het spel te zien. Microsoft heeft verder niets bekend gemaakt over een eventuele bekendmaking van nieuwe producten. Laten we hopen snel meer nieuws te krijgen!

Ubisoft gaat Free 2 Play! Ubisoft heeft al Anno Online, Mighty Quest for Epic Loot en Spartacus Legends al gratis beschikbaar gesteld op hun site. Er word verwacht dat Ubisoft later nog meer games F2P gaat maken, zo ziet Ubisoft in Free to Play in de volgende generatie console's.


GTAGames.nl afbeelding
Black Mesa Source
Vrijdag kwam die dan eindelijk uit, de Black Mesa Source mod voor Half Life 2, reden genoeg voor mij gister al direct de download te starten. In deze mod word de Single Player van Half Life 1 volledig nagebootst in Half Life 2, dit betekend dus betere graphics en geluid etc. De mod beschikt over een Singplayer mode, een Multiplayer (Deathmatch) en een CO-OP mode. Om de mod te spelen dien je te beschikken over een Source game (Team Fortress 2, Half Life 2, Portal, etc). Mocht je niet over een van deze beschikken dan kun je ook in Steam gratis de Source SDK 2007 tool downloaden, dan kun je alsnog deze mod spelen. Tijden’s mijn eerste keer spelen heb ik een paar screen’s gemaakt om een eerste indruk te geven, deze zijn hier te vinden. Het spel is vrij pittig, het verhaal duurt erg lang, wat op zich geen probleem hoeft te zijn, het is tenslotte een erg mooi verhaal waar je heel vrij in bent, het toch steeds weer puzzelen en zoeken naar de juiste oplossing, zo moet je altijd zelf maar een uitweg vinden en een wapen zoeken. Ook worden je instructie’s maar een keer uitgelegd, dus als je het te laat hoort of leest ben je al gauw op jezelf aangewezen, wat ook weer leuk kan zijn. Al met al, een échte aanrader deze mod!

Persoonlijke score:
Graphics: 8
Gameplay: 9
Campaign: 9
Gemiddeld: 8,8


Week 37: Releases!


De release's van week 37:

34t4ork.png

4 reacties


Recommended Comments

Naar mijn weten heb je voor Black Mesa Source geen Source game nodig, het is dan ook geen mod voor Half Life 2. :puh: Een mod voor Half Life 2 zou betekenen dat je beslist Half Life 2 nodig hebt, wat niet het geval is. Enkel de Source SDK (welke gratis te downloaden is) is vereist.

Link to comment

Naar mijn weten heb je voor Black Mesa Source geen Source game nodig, het is dan ook geen mod voor Half Life 2. :puh: Een mod voor Half Life 2 zou betekenen dat je beslist Half Life 2 nodig hebt, wat niet het geval is. Enkel de Source SDK (welke gratis te downloaden is) is vereist.

Dat klopt, Source Base SDK 2007 is trouwens nodig om te spelen, maar volgen's hun website is een Source game wel vereist, wat achteraf niet zo blijkt te zijn.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...