Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581990

Editie 298 - Uitgelicht


OWN

327 bezichtigingen

med_gallery_108553_47_1601.png

Deze rubriek is geschreven door @Bassieboy35!

Ja hoor, deze week weer een nieuwe Uitgelicht! Ik heb er weer zin in en hopelijk jullie ook, ik zou jullie niet langer bezig houden met de intro. Dus zeg ik maar veel plezier!

post-748-1136336167.gif

Gangs en Corporations

Deze week gaan we het hebben over de Gangs en Corporations hier op het forum, ik denk niet dat het nodig is om uit te leggen wat het inhoud. Veel mensen zijn hier vast bekend en vinden dit ook een van de leukste onderwerpen op het forum, daarom kon ik het niet laten om er een artikel over te gaan schrijven. Er bestaan 3 soorten, namelijk: Corporations, Gangs en last but not least Gangs in oprichting. Momenteel zijn er geen gangs in oprichting, 4 gangs (De Wilde Ganzen, Hustlers United, North Storm en The Underground) en 2 corporations (Beat Down en The Covesight Community). Eenmaal in het jaar vinden de Corporations plaats, hier kunnen de gangs strijden voor een plaats als corporation, maar natuurlijk kunnen de corporations hun plaatsje verdedigen zodat die niet hoeft worden afgestaan. Bij de laatste corporationverkiezing (misschien kan je het nog herinneren) behield The Covesight Community haar plek en gaf The Cosily Club haar corporation status weg aan de best scorende gang, daarna volgde een opheffing. Dit jaar zal er zeker weer een verkiezing zijn, wanneer weten we natuurlijk niet, maar ik denk dat dit niet meer zo lang duurt. Ik ga geen reclame maken voor gangs of corporations, want dat zou niet helemaal eerlijk zijn, maar iedere gang heeft zo zijn unieke dingen, de een doet het vooral voor een praattopic, de ander omdat ze als gang/corp samen spelen op een GTA etcetera. Je kan in één gang of corporation zitten, dus kies goed, je kan daarentegen wel weer vriend of fan zijn van de gang of corporation. Hierdoor kan je soms ook posten in het praattopic van de andere gang/corporation, dit heeft te maken met de instellingen die de leider kiest. Zo heeft de een: Buitenstaanders kunnen lezen, Vrienden en Leden kunnen posten, de andere weer: Buitenstaanders kunnen lezen, Fans en hoger kunnen posten en zo zijn daar nog wat opties van.

Ben jij benieuwd nu je dit zo leest en zoek je nog een gang of corporation? Het enigste wat je hoeft te doen is zorgen dat je 1 maand op het forum zit en 50 posts hebt daarna ga je naar deze link en kan je je bij een van deze gangs of corporations aan te melden! Natuurlijk zit hier wel een limiet aan leden aan, 30 namelijk. Maar je kan ook je eigen gang oprichten, deze zal eerst in de fase komen van gang in oprichting, om je hier uit te werken moet je er wel iets voor doen. Mensen moeten wel geïnteresseerd zijn, daarom moet je het zo aantrekkelijk mogelijk maken! Het leuke van de gangs en corporations is dat je samen met anderen leuke dingen kan doen en andere gangs en corporations kan uitdagen. Gangs en corporations kunnen elkaar ook uitdagen (zoals ik al zei), alle gangs en corporations krijgen hiervoor een startbedrag van 1000 punten, wanneer een gang/corporation met een goede battle aankomt, kan de gang een tegenstander aanwijzen, wijst de tegenstander voor de 3e keer af zal die punten verliezen. Neemt de gang de battle aan dan word er gestreden, de winnende gang wint het aantal ingezette punten en natuurlijk de roem! Bij 0 punten word een corporation gedregadeerd naar gang en zal de gang niet mee kunnen doen aan de corporation verkiezingen. Tot deze week was dat, dit artikel had ik eigenlijk al 'klaar', maar toen kwam @Thundercover met de mededeling dat er een nieuw uitdagings systeem kwam. Met ingang daarvan zal ik daar gelijk ook maar iets over schrijven.

Het respect van gangs gaat nu eigenlijk om deze map:

gallery_13783_71_174786.png

Dit is de map, waar nu op/om gestreden word, het systeem blijft ook weer deels hetzelfde. Namelijk, gangs moeten nu zoals eerst zelf een 'challenge' verzinnen. Hier vechten ze om een zogeheten gebieden, hoe meer gebieden is meer respect (Safe House telt niet mee, maar is ook niet af te nemen). Naast de gangs en corporations is er een nieuwe uitdager, de politie (de moderators), hun taak is om orde te houden over de grijze gebieden. Als ik het goed op valt de puntentelling hierdoor weg, maar er is dan zeker iets leuks voor terug gekomen. Ook werd aangegeven dat er nu vaker Corporation verkiezingen gehouden zullen houden. Allemaal positief nieuws dus, chapeau!

Tot de volgende uitgelicht!

2 reacties


Recommended Comments

Ook werd aangegeven dat er nu vaker Corporation verkiezingen gehouden zullen houden.

Niet aangegeven, wel de bedoeling. :engel:

Sorry dat ik je met extra werk opzadelde! :$

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...