Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582096

Editie 299 - Prikbord


OWN

293 bezichtigingen

gallery_108553_47_3172.png

Deze rubriek is geschreven door @BoerTijger!


Inleiding

Damens en heren, welkom bij de nieuwe Prikbord! Vandaag hebben wij voor u weer 3 leuke statusupdate's, 1 filmpje, 2 quote's en een nieuwe mop voor uw klaar liggen na een vrij imposante week. Nadat de iPhone 5 en FIFA 13 was uitgebracht, publiceren wij op zaterdag natuurlijk weer de OWN. Veel lees en kijk plezier bij deze nieuwe editie van Prikbord!


"Allemaal België fanboys hier. :')" ~ MostWantedKid

Zoek dekking!!!!


Elk niveau is gewoonweg heel anders, dat kan je moeilijk vergelijken. Als ik verhalen hoor over het HBO, denk ik ook wel vaak: wat zijn ze daar in godsnaam aan het doen. Zo kinderachtig wordt daar orde gehouden, zo ongestructureerd... Uni is heel gestructureerd en je moet alles zelf weten wat je doet (niet halen > jouw probleem!). Maar wij worden soms gewoon afgefeut door een docent, dat is ook niet bepaald didactisch juist.

Wtf. :P

Een frisse start op het forum...

knipsely.png


"<;;;;;;;;::[==o" ~ Kelwin

Inderdaad. Dit is echt waar!!


Eventjes lachen!

GTAGames.nl afbeelding

Tijdens het evaluatiegesprek van Eddy een verkoper van een groot warenhuis bij Gertjan zijn chef meldt Eddy dat hij een loonsverhoging wenst.

Gertjan zegt dat het mogelijk is maar dat Eddy zich moet bewijzen.

Wanneer Gertjan onopvallend langs de schappen loopt ziet hij Eddy bezig met een klant. Hij probeert een woordje op te vangen om te peilen of Eddy zijn loonsverhoging waard is.

…Meneer zegt Eddy wanneer u gaat vissen kunt u beter deze duurdere hengel gebruiken waarmee u meer vis vangt.. De klant stemt toe.

Meneer de meeste vis zit in het midden van het meer, toevallig hebben we deze roeiboot in de aanbieding.. De klant stemt toe.

Meneer wanneer u gaat vissen in uw roeiboot dan wilt uw vrouw ook iets te doen hebben waarom schaft u deze kajuitboot aan… De klant schaft de kajuitboot aan

Meneer hoe krijgt u de kajuitboot in het meer wellicht heeft u interesse in een boot trailer.. De klant schaft de boottrailer aan.

Meneer ik zag dat u in een Daewoo Matiz rijdt wellicht is het beter om de boottrailer met deze terreinwagen te trekken… De klant schaft de terreinwagen aan en rijdt met de boottrailer, zijn nieuwe kajuitboot en zijn nieuwe hengel weg.

Gertjan spreekt Eddy aan; dat heb je goed gedaan! Die loonsverhoging ben je waard maaruh… hoe heb je die klant zo kunnen boeien.

Nou zegt Eddy hij kwam eigenlijk voor een pak tampons voor zijn vrouw toen zei ik als er toch niets te neuken valt kan je net zo goed gaan vissen!

Bron: www.moppen.net


".pro domein gekocht, cuwl." ~ Mailke

Errug vet cuwl men! 8)


Nog even genieten van de trailer!


Dit was Prikbord voor deze week. Als jij een leuke foto, filmpje of mop weet mag je hem altijd opsturen naar @BoerTijger!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...