Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582036

Editie 299 - Game On


OWN

316 bezichtigingen

med_gallery_108553_47_5124.png

Deze rubriek is geschreven door Davedavy!

GTAGames.nl afbeelding
Welkom bij de nieuwe Game On!

Welkom bij deze nieuwe Game On! Deze week natuurlijk het game nieuws, SimCity en de release's van deze week!

GTAGames.nl afbeelding
Game Nieuws

Microsoft heeft voor Xbox een nieuw reward systeem ontwikkelt genaamd, Xbox Live Rewards Scheme. Met dit systeem kunnen gebruikers korting krijgen, hoe hoger de score van de gebruiker, hoe hoger de korting. Spelers met meer dan 3000 score, krijgen in de maand dat ze jarig zijn een 20cent waardig kado.

Call of Duty Black Ops komt op 27 September naar Mac, dit melde Aspyr. De game is vanaf 27 September te downloaden via Steam en later via de Mac App store. Mac gebruikers die de game downloaden krijgen er gratis de First-Strike uitbreiding bij met 4 extra multiplayer maps!

De Nederlandse krijgsmachten willen een oorlogsgame ontwikkelen speciaal voor soldaten met psychische problemen. Er word gedacht dat soldaten die terugkeren van gevaarlijke missie's veel baat hebben bij zo'n game. Het is de bedoeling dat het een enorm spannende game word en daardoor te kunnen ontspannen.

GTAGames.nl afbeelding
SimCity

Er zijn inmiddels al een hoop screen's te vinden van SimCity, maar wat is er nu echt nieuw in de game? Nou een hoop! Zo heeft de game een nieuwe engine, de Glassbox-engine, hierdoor zijn de graphics flink vooruit gegaan tegenover SimCity 4. In het spel hebben de inwoners nu een grotere invloed op de speler, als ze niet tevreden zijn, gaan ze protesteren, en dan moet natuurlijk worden voorkomen. Ook beschikt de nieuwe SimCity over een multiplayer modus. In deze modus ben je afhankelijk van andere gebruikers. Ook nieuw is de riolering nu automatisch onder de straat licht en dus niet apart hoeft worden aangelegd. Ook stroom is geregeld via de straten. Het is nu ook mogelijk inwoner's aan te klikken en te zien wat ze denken en wat ze van de stad vinden, wat erg handig kan zijn om dingen te verbeteren. Ook nieuw is dat bijvoorbeeld fabrieken te beheren zijn, zo kun je een extra generator aanleggen in de stroom fabriek en bij de brandweer een extra garagebox laten bouwen. Wat natuurlijk een stuk realistischer is als 2 kazerne's langs elkaar. Verder zijn er nog Challenges, als die je lukken, krijg je natuurlijk een beloning zoals geld. Door de GlassBox engine is het realisme flink verhoogd, zo rijden er als je bijvoorbeeld een stroomfabriek opent meer auto's naar de stroomfabriek om daar te gaan werken. Dit is dus gewoon een game om naar uit te kijken, helaas moeten we nog even wachten. Het spel komt in Februari 2013 uit voor Mac en PC.

Week 38: Releases!

De release's van week 38:

3482ja0.png

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...