Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581993

Editie 300 - Prikbord


OWN

474 bezichtigingen

gallery_108553_47_31875.png

Deze rubriek is geschreven door @BoerTijger!


Inleiding

Deze week hebben wij een speciale editie van Prikbord voor uw klaarliggen. Bij quote's zie je hier wat quote's over OWN, binnen het subforum wat 'geheime' quote's en wat quote's op het forum over OWN! Maar ook weer een leuk filmpje, 3 statusupdate's en natuurlijk een mop!


"herfst is nu echt begonnen. wat een zeikweer" ~ candesco

Meer dan '+1' kan ik er niet op zeggen.


300ste editie, Wow! Wie had dat kunnen denken. Wat lang geleden is het alweer dat The Oceans samen OWN op poten zette. Brutaal als ik was, vroeg ik (koud lid van The Oceans) aan Jowx of ik niet samen met hem hoofdredactie kon vormen: dat mocht. Lange gesprekken tussen Jowx en mij op MSN volgden. Het idee stond er, maar hoe gingen we het organisatorisch precies doen? Hoeveel redacteurs? Hoeveel items? Extra rubrieken werden bedacht, leden van TOc werden rubrieken (die zij wilden) toegewezen... Ik heb echt heel lang met heel veel plezier bezig geweest met OWN, elke week (eerst op vrijdag, later op zaterdag) was ik er mee bezig. Uiteindelijk besefte ik me dat ik dingen privé opzij ging zetten om dit te kunnen blijven doen, en toen heb ik het overgedragen. Alle hoofdredacteurs na mij hebben het echt nice opgepakt. Natuurlijk had ik twijfels. Ik was altijd hoofdredactie geweest, in het begin samen met Jowx maar al vrij snel alleen, en nu moest ineens iemand anders het doen. Maar ze deden het echt fantastisch smile3.gif Jammer genoeg heb ik wel het gevoel dat er minder animo voor OWN is, zowel aan de organisatorische kant als aan de lezers-kant. Als iets al 300x is geweest, wordt het al vrij snel als "vanzelfsprekend" gezien. Jammer, want het is een fantastisch mooi project. Ik wil iedereen feliciteren die ooit met OWN bezig is geweest en zeker de leaders/co-leaders van de afgelopen jaren. Super gedaan! smile3.gif

Van harte met de komende 300ste editie, ik ben benieuwd! static.gif

(OWN Subforum)

Vreselijk wachtwoord zeg, het vorige was vele malen beter emo.gif

Blijf gerust nog even lekker hangen aan de bar. biertje.gif

Geen probleem mee biertje.gif

Leuk om hier ook te mogen kijken en dat állemaal dankzij jullie! Bedankt voor het 'voor' stemmen en de leuke reacties! smile3.gif

Rondje van mij, maar ik drink niet mee biertje.gif.


"Faal hij heeft zich op 3 okt 2012 aangemeld en nu al gebant xD" ~ nyltje

Dikke fail, jwz...


Eventjes lachen!

GTAGames.nl afbeelding

Een moeder stond in de keuken toen ze haar vijfjarige zoontje met zijn treintjes in de huiskamer hoorde spelen.

Ze hoorde de trein stoppen en haar zoontje zeggen: "Al de imbecielen die nu willen uitstappen moeten godverdomme maken dat ze zo snel mogelijk de trein uit zijn, want dit is de laatste halte!"

"En al die klootzakken die willen instappen moeten maken dat ze met hun luie reet op de bank gaan zitten want wij gaan nu vertrekken!"

De verbaasde moeder stapt de huiskamer in en zegt tegen haar zoontje: "Zulke taal gebruiken wij niet in dit huis, maak dat je naar je kamer komt en blijf daar 2 uur! Als je daarna weer met je trein gaat spelen, wil ik zulke woorden niet meer horen!"

Twee uur later zit het zoontje weer in de huiskamer met zijn treintjes te spelen en hoort moeder haar zoontje zeggen: "Aan alle passagiers, vergeet aub uw bagage niet mee te nemen. Wij danken u en zien u graag een volgende keer terug.We hopen dat het een aangename reis was.

Ze hoort haar kleine bengel verder zeggen: "Voor al degenen die juist zijn ingestapt, gelieve niet in de trein te roken aub. Wij hopen dat u vandaag een aangename en ontspannende reis met ons zult maken".

Op het moment dat de moeder begint te glimlachen, hoort ze haar zoontje zeggen: "En voor al diegenen die pisnijdig zijn vanwege de twee uren vertraging…

…u moet bij die trut in de keuken zijn!"

Bron: www.moppen.net


"De rust is terug op GTAForum" ~ Maikle

Relaaaaaaaax cool2.gif



Dit was Prikbord voor deze week. Als jij een leuke foto, filmpje of mop weet mag je hem altijd opsturen naar @BoerTijger!

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...