Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 300 - Game On


OWN

493 bezichtigingen

gallery_108553_47_11065.png

Deze rubriek is geschreven door Davedavy!

Welkom bij de nieuwe Game On!

Welkom bij deze nieuwe Game On! Editie 300 alweer, deze week hebben we het over de nieuwe serie in de World of Warcraft reeks: Mists of Pandaria. Verder natuurlijk het game nieuws en de release's

Game Nieuws

"Company of Heroes 2 is voor slimme spelers"

Company of Heroes 2 vereist slimme spelers die beslissingen durven te maken wanneer het nodig is, zo meld Quinn Duffy, de director van de game. Eenheden kunnen op verschillende manieren bewegen en is er een dynamisch-weer systeem. Het hele spel speelt zich af op het front in het oosten.

Fifa 13 is 4,5 miljoen keer verkocht.

De nieuwe game in de reeks ging in de eerste 5 dagen maar liefst 4,5 miljoen keer over de toonbank gegaan. Dit maakt Fifa 13 de bestverkopend game in 2012. Op het drukste moment waren er 800.000 spelers online, op 30 november verschijnt de WII-U versie.

Battlefield kleur-mod zorgt voor bans.

De onlangs verschenen mod BF3 Colour Tweaker kan zorgen voor bans. De mod zorgt ervoor dat de game er kleurrijker uit ziet, volgens de makers is de mod te licht en kan dat leiden tot een permanente ban. Enkele gebruikers op Reddit hebben al gemeld dat ze permanent geband zijn na het gebruik van de mod.

GTAGames.nl afbeelding
Review: World of Warcraft Mists of Pandaria

De nieuwe serie in de WoW reeks is Mists of Pandaria die nu al maar liefst 2,7 miljoen keer is verkocht. De dungeons zien er fraai uit en het heeft een hele Chinese sfeer, de gear die je krijgt doet veel aan Samurai's denken en je kan je eigen boerderij maken in de Valley of the Four Winds. De graphics zijn erop vooruit gegaan, dat zie je wel in de Pandaren starting zone. De muziek is heel sfeervol, en er word heel veel gelet op het verhaal, heel veel cutscenes dus. Questen zijn zelfs nog beter en leuker dan in Cataclysm. Als je dus een zeldzame pet had gekregen hiervoor dan heb je geluk gehad, omdat elke pet nu kan vechten. Het nadeel is dat de servers weer eens overvol zitten en je lag zult zien, chatberichten worden een paar keer gedupliceerd en Pandaria zit overvol, je moet zo'n 5 minuten wachten met inloggen en de balans tussen Alliance en Horde is niet altijd gelijk. Al met al een geslaagde uitbreiding!

Week 39: Releases!

De release's van week 39:

1239vlt.png

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...