Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586154

Editie 300 - Redacteurs Ondervragen


OWN

339 bezichtigingen

gallery_108553_47_33725.png

Dit rubriek is geschreven door: @BoerTijger


Wat vinden de redacteurs nou eigenlijk van Oceans Weekly News? Wat hebben zij nou te vertellen? Je leest het in deze rubriek!


Guardian1980

Ik las de OWN altijd al, al sinds ik me registreerde op het forum. Ik vond het altijd al een leuk ding, maar ik had nooit echt behoefte om er aan mee te werken. Op een gegeven moment was er een periode dat ik van diverse kanten vragen kreeg over mijn werk bij de politie. Toen leek het mij persoonlijk wel een leuk idee om via de OWN mijn kennis met anderen te delen. Ik heb toen "gesolliciteerd" en werd aangenomen.

Mijn allereerste item was het prikbord van editie 218. Dat vond ik leuk om te doen, inspringen op de dingen die gebeurde op het forum afgewisseld met luchtige zaken. Na een paar maanden ben ik overgestapt naar het interview-team. Daar ben ik mij bezig gaan houden met het regelen van de interviews, het interviewen zelf en de opmaak zodat alles leesbaar in de OWN kwam. Ik heb veel verschillende leden mogen interviewen en geen enkel interview was hetzelfde. Bij sommige leden moesten we enorm sturen en de antwoorden er echt uit trekken, terwijl anderen bleven vertellen en we er soms zelf amper tussen kwamen. Een interview waar ik zelf erg van heb genoten was dat met Puma; hij bleef vertellen, dat was heel gezellig. Ik heb ook verschillende mede-interviewers gehad; Thundercover, Kloep, maar vooral met Megadreams en BoerTijger heb ik vele interviews gedaan. En altijd was het een prima samenwerking en geregeld lagen we achter de schermen helemaal dubbel van het lachen. De rubriek Vraag Maar Raak heb ik zelf bedacht en onderhouden. Dit was leuk om te doen, wat ik wel jammer vond was dat de vragen die gesteld werden vaak wat braaf waren. Wat ik zelf een leuke editie vond was die met PatrickW. Hij kwam met uitgebreide antwoorden en leverde zelf (ideaal) afbeeldingen die ik kon gebruiken.

Op een gegeven moment werd mij gevraagd door Kloep of ik hem en Jacky-2007 wilde assisteren binnen de hoofdredactie. Zonder twijfel ben ik dat toen gaan doen. Het brainstormen over allerlei zaken en het af en toe plaatsen van een editie van OWN waren erg leuk om te doen. Op een gegeven moment echter was de situatie echter zo dat ik helaas geen tijd over had om dit te blijven doen. Ook het regelen van een eigen item lukte me helaas niet meer. Zodoende heb ik toen besloten te stoppen als co-leader en als vaste redacteur. Ik ben momenteel enkel nog werkzaam als een soort van stand-in, wat betekent dat als een vaste redacteur niet in staat is een item af te leveren, dat ik dan eventueel dat item overneem voor die week.

Wellicht dat ik in de toekomst weer een vaste redacteur word, daar kan ik op dit moment niks zinnigs over zeggen. Ik ben nu bijna 100 edities aan OWN verbonden, en nog altijd met veel plezier. De toekomst zal ons leren wat er gaat gebeuren, ik hoop dat het een mooie toekomst wordt. Op naar de volgende mijlpaal!

Bassieboy35

OWN was de eerste blog die ik las, op het moment toen ik hier kwam wist ik nog niet goed hoe ik bij blogs kwam, na wat te zoeken en kreeg ik het door. Zo las begon ik te lezen en dat doe ik nu nog steeds. OWN is altijd leuk, vaak leerzame artikelen of informatie over het forum. Dat het met regelmaat geschreven word vond ik altijd het mooie eraan, elke week weer aftellen naar die ene zaterdag.

Waarom ik hier gekomen ben is eigenlijk zelf een klein raadsel voor mij, natuurlijk leek het me leuk, maar ik had het ooit al een keer eerder geprobeerd om aan te melden, helaas mocht dat niet baten. Daarom was de motivatie een beetje vergaan. En een tijd geleden bedacht ik me, dat ik het altijd nog een keer kon proberen (nadat mijn taalgebruik wat was opgekrikt hypocrite.gif ) en dat met succes.

Davedavy

Ik ben de nieuwste redacteur bij OWN, en zit er dus nog niet zo lang bij. Het begon allemaal toen Gtaboy107 aftrad als redacteur bij OWN, dus ik besloot een PB te sturen naar BoerTijger en kreeg al een dag later te horen dat ik was aangenomen. Zo begon mijn carrière bij OWN, wat mij goed bevalt en waar ik hoop bij Editie 400 nog steeds redacteur te zijn!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...