Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581964

Editie 300 - Welkom!


OWN

972 bezichtigingen

gallery_108553_47_14615.png

Dames en Heren, ieder waardige lezer van Oceans Weekly News, vandaag is het eindelijk zover! Editie 300 staat online!

Weken voorbereiding, en met weken bedoel ik ook echt weken. Zo'n 10 weken geleden is het begonnen. Hoe gaan wij editie 300 benaderen? Toen Oceans Weekly News 6 jaar bestond hebben we besloten om een klein feestje te houden en voor editie 300 een groot feest te houden. Dus bij deze is iedereen van harte uitgenodigd voor een feestje in het hoofdkantoor van Oceans Weekly News!

Zo probeer ik dus te vertellen dat wij deze editie niet zomaar voorbij laten gaan. Zo hebben wij een kijkje achter de schermen bij Uitgelicht, bij prikbord zie je quote's uit ons subforum, zo hebben wij een prijsvraag. En bij Interviews hebben wij ook iets leuks; Guardian1980 heeft mensen die vroeger geïnterviewd zijn, weer vragen gesteld. Kortom; genoeg te lezen!

Namens de hoofdredactie willen wij ook een klein woordje, voor ons team, en juist voor onze lezers, doen.

Megadreams:

Inmiddels zitten we aan de 300e editie. Dit is een enorme mijlpaal voor dit prachtige project, zelf heb op dit moment al meegewerkt aan 75 OWN edities. Welja meegewerkt, ik zit al zoveel edities in OWN, laten we het daar op houden. Op dit moment ben ik CO-leader en om dan zo'n enorme mijlpaal te mogen meemaken is echt onbeschrijfelijk. Tot op heden heb ik nog geen spijt dat ik me destijds aansloot bij OWN, en geloof me dat zal zeker nog niet veranderen in de nabije toekomst. Ik heb al enkele mijlpalen mogen meemaken bij OWN en er zullen er nog vele bijkomen in de toekomst!

BoerTijger:

Oceans Weekly News, absoluut het mooiste project waar ik ooit aan meegewerkt heb. En dat ik hiervan leider mag zijn, een enorme eer. Toen ik binnenkwam had ik maar 1 doel. Lezers amuseren. En, dat ik dit nu als leider mag voortzetten. Geweldig, natuurlijk kan ik dit niet zonder mijn team. Elk redacteur is voor mij een held. En Oceans Weekly News, wat nog jaren vooruitzicht heeft. Moet nog lang blijven staan. En dat ik deel mag uitmaken van deze familie vind ik fantastisch! Lezers, hulde voor jullie! worshippy.gif

Goed, om niet langer te lullen, wens ik iedereen ontzettend veel leesplezier toe in deze geweldige editie!

BoerTijger - Hoofdredacteur Oceans Weekly News

6 reacties


Recommended Comments

Een top prestatie! Van harte gefeliciteerd allemaal! Dat OWN nog lang mag blijven bestaan, zodat we allemaal kunnen genieten jullie leuke rubrieken en meer. Ik hoop dan ook dat OWN in de toekomst genoeg vrijwilligers naar zich toe weet te trekken om te blijven voortbestaan. Nog heel veel succes toegewenst!!

Link to comment

Driehonderd edities, wat een mijlpaal! _O_ Dat herinnert mij eraan dat ik hier ook alweer vijf jaar aan meewerk en vele redacteurs voorbij heb zien komen. Hopelijk gaat daar voorlopig geen eind aan komen en kunnen we volgend jaar de 350 aantikken. Het is bij uitstek het langstlopende project van het forum, op het forum zelf en de wiki na uiteraard. Echt fantastisch in vergelijking met andere projecten die het meestal maar een paar weken redden. Ga zo door, ik heb er vertrouwen in! :tu:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...