Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581992

Editie 302 - Game On


OWN

888 bezichtigingen

gallery_108553_47_11065.png

Deze rubriek is geschreven door @Bassieboy35!

Hallo daar, Davedavy kan deze week helaas de OWN niet schrijven, gelukkig is er een vervanger en ik ben de gelukkige! Deze editie is immers wel wat anders als jullie die van DaveDavy gewend zijn, maar hopelijk is deze net zo goed als die van hem.

World of Tanks

Misschien kent een van jullie het spel wel, ik wou graag hier wat meer over vertellen. Deze maand is World of Tanks' 8.0 update uitgebracht, dit was een belangrijke update voor WoT (zo noem ik het spel maar even). Er veranderde namelijk veel in de wereld van de tanks, je kan nu namelijk van heuvels af en op, schade oplopen als je ergens vanaf valt en ga zo maar door. Maar voordat ik het over de update ga hebben, ga ik eerst vertellen wat World of Tanks nou is. WoT is een spel waarbij je in een tank andere tanks moet vernietigen of een basis moet veroveren, door meer te spelen kom je verder in het spel volgens een zogeheten 'tech-tree', dit is in principe een stamboom, maar dan van tanks. De tanks zijn gebasseerd op tanks die echt hebben bestaan, het gaat verhaal om tanks van de 2e wereld oorlog of vlak daarna. Zo begin je bij de Russische boom met een MS-1 en kan je kiezen voor de klassen tanks (Light, medium, heavy, tankdestroyers en arty's). Elke klasse kent 'tiers', dit zijn een soort van levels, elke tree kent 10 tiers, behalve de arty's. Door meer te spelen krijg je dus credits en xp, met credits kan je weer onderdelen voor je tank kopen of weer een andere tank. Met XP kun je onderdelen en tanks vrijspelen. Zo zit de bouw van het levelen grotendeels in elkaar. Je hebt 5 verschillende landen van tanks (Duitsland, Rusland, Amerika, Frankrijk en China), China heeft enkel nog maar twee tanks, beide tanks zijn zogeheten premium tanks, die echt geld kosten. Momenteel is 8.1 al in de maak, hierbij komen er ook Briste tanks. Een match duurt maximaal 15 minuten met 2 teams van 15 spelers per team. Dit zijn een beetje de basisgegevens van WoT.

Hier een filmpje om een beetje door te krijgen wat het spel precies inhoud en wat de bedoeling er van is:

http://www.youtube.com/watch?v=AM1d0X0f6dE&feature=plcp

Hopelijk geeft het filmpje een beter beeld, dit filmpje is vrij oud, sommige tanks zijn al veranderd of gesplitst. Neem bijvoorbeeld de KV, deze is 4 updates geleden opgesplitst in de KV-1 en KV-2. Gelukkig is 8.0 een grote update geweest en zijn de graphics nog beter geworden, zonder dat je er een betere PC voor hoeft te kopen. Ook zijn er nieuwe effecten, geluiden, verlicthing toegevoegd. Dit was dus een update waar het vooral om het uiterlijk ging, ook kwam er een nieuwe Russische Tankdestroyer lijn. Bij elke update zitten er standaard nieuwe tanks bij, de volgende update, 8.1 bevatte zoals ik net al zei Britse Tanks.

Dit is een trailer van de Briste tanks:

http://www.youtube.com/watch?v=JkoGLP-gLuE

Deze geeft echter nog niet echt een beeld hoe ze zijn, daarvoor is er bij elke aankomende update een testserver, waar je de nieuwe tanks kan bewonderen, maar natuurlijk ook met de oude tanks kan spelen.

World of Tanks is hier gratis te downloaden. Ik zou zeggen, neem een kijkje en hopelijk ook een download en zie ik jouw wel eens op de battlefields!

Tot de volgende Game on!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...