Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586156

Editie 302 - Up to Date


OWN

297 bezichtigingen

gallery_108553_47_13020.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Roering in de gang scène

Er is veel aan de gang in Gangs & Corporations. Inmiddels zijn de gangs in volle strijd om alle gebieden te veroveren. Zo heeft De Wilde Ganzen succesvol voet aan wal gezet in Los Santos, ten kosten van Hustlers United. De laatst genoemde gang is inmiddels aangevallen door The Covesight Community. In Vice City leek het tot nu toe rustig, maar The Underground is op de boot gestapt en is aangekomen in de haven die op dit moment onder beheer valt van North Storm. Er gaan geruchten dat Beat Down, dat zich vooralsnog afzijdig heeft gehouden, heel Vice City onder controle wil hebben. Als zich daar echter een derde speler meldt, zal dat toch een stukje lastiger geworden.

gallery_13783_45_2265.png

Tussen al het geweld is een mogelijke aanval van De Wilde Ganzen op The Underground verhinderd. Zal De Wilde Ganzen deze actie slikken of krijgt de crew een vergeldingsactie op hun dak nu Thundercover hun aanval heeft afgewezen? En wat gaat Beat Down doen om 'hun' Vice City te veroveren? Voorlopig lijkt het erop dat het nog onrustig blijft in The City.

SOTM: Crazy - Nog steeds open voor inzendingen!

"Are you crazy?!" / "Crazy 'bout you," / "We're all crazy men," zijn enkele zinnen waarin het woord crazy, oftewel gek in voorkomt. Wat doet dat in OWN, zou je zeggen? Nu kan @.Levi. daar een perfect antwoord op geven met de nieuwe Signature Of The Month! Wat versta jij onder crazy of gek? Dat kan je in een signature verwerken en inzenden - vóór 25 oktober. Meer details vind je in het bekende topic!

Sportkenners: WTA

De deelnemersters van het WTA Championship zijn bekend. De beste acht tennisvrouwen van de wereld spelen in Istanboel op een van de felbegeerde titels die je als tennister kan winnen. Reden genoeg voor Sportkenners om weer punten te verdienen. Zoals altijd hoef je je niet op te geven om mee te doen: een inzending is voldoende. Doe dit voor dinsdag 16.00 uur met de voorgeschreven layout.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...