Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586139

Editie 303 - Hotspot


OWN

235 bezichtigingen

gallery_13783_45_8124.png

Deze rubriek is geschreven door @Cabyon!

Hoi, welkom bij een nieuwe rubriek in deze OWN: Hotspot. Hierin belicht ik elke week voor jullie een opvallende, rare of juist gruwelijk goede plaat die ik meekrijg in het dagelijks leven en in mijn hobby als radio-DJ bij de lokale omroep. Veel leesplezier!

Het begin klinkt een beetje als Aerosmith – Don’t Wanna Miss A Thing voor mij, maar daar houdt de vergelijking dan ook mee op met deze plaat. Het heet Beneath Your Beautiful en is een samenwerking van de Engelse R&B-artiest Labrinth met Emeli Sandé en is verschenen als single en op zijn debuutalbum Electronic Earth. Labrinth, ook wel bekend van Earthquake, zet hiermee een sterkte ballad neer die een soort combinatie van zachte pianospel en melancholische popbeats is.

Labrinth, artiestennaam van Tim McKenzie, maakte eerst electropop en –house maar wil blijkbaar alle hoeken van de muziek goed uitproberen, wat dus resulteert in dit. En dat werkt: de single krijgt relatief veel aandacht op de zender 3FM omdat de DJ’s Michiel Veenstra en Domien Veenstra de plaat als hun kindje behandelen en dus wel iedere show draaien en het liedje komt ook wel relatief veel langs op de andere grote pop- en hitzenders zoals 538, Skyradio en SLAM!FM e.a. Het lijkt erop dat Labrinth een hit in handen heeft samen met Emeli Sandé, wiens stemgeluid door velen wordt betiteld als een van de besten heden ten dagen. Een plaat die je de komende tijd nog veel zult horen dus!

Volgende week weer een nieuwe Hotspot. Heb jij tips voor mij? PB me dan!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...