Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582036

Editie 303 - Game On


OWN

427 bezichtigingen

gallery_108553_47_11065.png

Deze rubriek is geschreven door @Davedavy!

Welkom bij de nieuwe Game On!

Welkom bij deze nieuwe Game On! Deze week het game nieuws en release's, en gaan we het hebben over de nieuwe Euro Truck Simulator 2.

Game Nieuws

Microsoft draai Pegi 18 op games regel terug

Microsoft draait per december de beslissing terug om op zijn Windows 8 Store geen games met een PEGI-classificatie van 18+ toe te staan. In plaats daarvan wordt de regel dat games met een PEGI 18-classificatie gewoon zijn toegestaan, mits deze in Amerika een vergelijkbare Mature-stempel hebben gekregen, in plaats van de Adult Only-classificatie.

Modern Warfare-map weer terug.

De Favela-map is weer speelbaar in de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare 2 op PlayStation 3. De multiplayermap werd eerder deze maand offline gehaald omdat een schilderij met Koran-teksten boven een toilet in de map hing.

Het schilderij had op de lijst de tekst "Allah is prachtig en hij houdt van schoonheid" staan. Een update voor de PlayStation 3-versie van de game zorgt ervoor dat Favela nu weer speelbaar is. De lijst van het schilderij is nu vervangen zodat er geen tekst meer op staat. De map keert later pas terug op PC en Xbox.

Nieuwe SimCity vanaf maart verkrijgbaar

De nieuwe SimCity voor PC lanceert op 7 maart 2013. Dat heeft uitgever Electronic Arts bekendgemaakt. Voor die tijd komt er ook nog een Béta.

Euro Truck Simulator 2

Toen hij dan eindelijk, na veel uitstellen, uitkwam besloot ik hem meteen te gaan spelen. Het is een zéér grote vooruitgang tegen ETS1, zo kun je nu bijvoorbeeld een eigen bedrijf starten, meerdere trucks kopen, werknemers in dienst nemen, garage's beheren, er is een nieuw level-systeem en nog veel meer! De graphics tegenover ETS1 is een enorme vooruitgang wat dan ook de nadelen met zich meebrengt dat het een best zwaar spel is. Ook het verkeerd heeft een flinke upgrade gehad, nu zijn er bijvoorbeeld file's, en rijden de automobilisten een stuk realistischer. In het spel zitten merken als Renault, MAN, maar ook "Majestic", wat Mercedes Benz moet voorstellen, maar waar (nog) geen licentie voor is, en DAV, wat DAF hoort voor te stellen maar ook daarvoor is nog geen licentie. Het is ook mogelijk een lening af te sluiten voor je bedrijf, hiermee kun je werknemers in dienst nemen bij een wervingsbureau of een nieuwe vrachtwagen bij een truckdealer. Hoe langer je je werknemer in dienst hebt, hoe meer hij gaat verdienen.

Jullie mening.

We waren natuurlijk ook benieuwd naar jullie mening, we hebben zo'n tiental mensen gevraagd hun mening te geven en dit is het resultaat:

Wat vind je zo vernieuwend in dit spel tegenover ETS1?

Vrijwel iedereen was het er mee eens dat de graphics flink vooruit zijn gegaan, het verveeld minder snel en er was veel verschil in de landen en een betere gameplay vonden vele deelnemers.

Wat is je favoriete vrachtwagen-merk?

2lmw6xj.png

Wat vind je van het feit dat je nu een eigen bedrijf kunt starten?

Iedereen vond dit een goede vooruitgang, het is realistisch en zorgt ervoor dat het minder snel verveelt.

Wat kon er beter in het spel?

De snelheids limiet van 90 KM/H, en iedereen was het ermee eens dat er meer landen in konden.

Maak jij gebruik van mods in het spel?

De meeste maken geen gebruik van mods, degene die dat wel deden maakte gebruik van realisme mods zoals de snelheidslimiet.

Welk cijfer geef je dit spel?

Gemiddeld een 8,1!

Week 40: Releases!

De release's van week 43:

xldlao.png

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...