Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581474

Editie 30 - Pietje II's Labiele Entertainment


Jowx

393 bezichtigingen

oc_own_labiel.jpg

Deze rubriek is geschreven door Pietje II.

Ditjes en datjes!



The Oceans-inspecteur ONTSLAAT ZICHZELF

Veiligheidsinspecteurs inspecteren erg graag, maar wie inspecteert eigenlijk of de veiligheidsinspecteur zelf wel veilig inspecteert? Dat dacht ook Harrie Muesli, die twee dagen terug de heer Jowx opvolgde als Veiligheidsinspecteur van The Oceans. Kwade tongen beweerden eerder dat Muesli helemaal geen zin had in dit baantje, dat hem was opdrongen door zijn tante, de leidster van de Oceans Weekly News. Maar Muesli nam zijn taak juist erg serieus! Hij onderwierp zichzelf aan een grondige inspectie, en zijn rapport loog er niet om. Zijn veters zaten te los (struikelgevaar bij inspectie acrobaten op het slappe koord), zijn schaamharen waren te lang (ontvlamgevaar bij brandweerinspectie), en zijn onderzoeksmethoden zijn te gevaarlijk (remsporen controleren op de snelweg tijdens de spits). Voor de algemene veiligheid heeft Muesli besloten zichzelf per direct te ontslaan en voorlopig nog even op het zakgeld dat hij van zijn tante krijgt te blijven teren. De leiding van The Oceans is momenteel hard op zoek naar een nieuwe, veiligere veiligheidsinspecteur. Geruchten gaan de ronde dat ze hun zinnen gezet hebben op ene heer SamShine.

Advertentie

Deze week in de aanbieding bij de Min

blogentry-11829-1178635513.png

Wat hangt er toch in Pietje II zijn kantoor?

Ja ja, het mysterieuze kantoortje van Pietje II. Sinds hij geen co-leider meer is van The Oceans (of moet ik zeggen 'The Pink Bunnies'?) is het een beetje in verval geraakt, vooral omdat het nog maar amper toegankelijk is met dat gedoe van de renovatie. Toch hebben we ons door de troep weten te banen, en kwamen we uit in het kamertje. De raam stond open, er waaide een briesje naar binnen waardoor de gordijnen wapperden. Op de muur konden we vage figuren onderscheiden, wat zouden die figuren toch zijn? Toen we de lichtknop uiteindelijk gevonden hadden, flikkerde het licht een paar keer voordat het goed en wel aan was. Wat zagen we nu toch op de wand hangen? Wandtegels. Wandtegels met spreuken. Oké, we weten allemaal dat Pietje II een krotenkoker is maar wat moet hij nou toch in hemelsnaam met die spreukentegels?!? :bonk:

Goed, wat voor spreuken zou die krotenkoker dan allemaal dan wel niet met zich meedragen? We hebben het stof van de tegeltjes geveegd, en dit kwam er uit...

----------------------------

Beter een

fruitvlieg op de

mest, dan een

mestkever op het

fruit

----------------------------

Een naald in een

hooiberg kan

lelijk prikken

----------------------------

Alleen een

konijntje

maakt lawaai,

wanneer het trapt

in een koeienvlaai

----------------------------

Wie zijn rug

toekeert naar

een geit, krijgt een

zere bips en spijt

----------------------------

Valt u in

de mest met

uw snuit,

dan giert de

koe het uit

----------------------------

Als Jowx

kraait naar

het westen, is het tijd

zijn stal uit

te mesten

----------------------------

-----

Hoe bak je een pannekoek?

Er is al een gelange tijd een rage op het forum, uiteraard door mij gestart. Iedereen heeft het tegenwoordig over 'pannenkoeken'. Nu zijn deze te bakken, maar hoe? Dat is een groot geheim wat door verschillende leden op het forum word bewaart, goed bewaart. Je kan het zien als een soort geheime game... Ik som de ingrediënten voor het beslag wel even voor jullie op;
  • 2 eieren
  • scheutje melk
  • Pannenkoekenmeel

Als je dat bij elkaar in een plastic/stenen/stalen/donzen/glazen kom gooit en klop je met een mixer/garde op. Vervolgens zet je een koekenpan op het vuur. Als deze warm is geworden gooi je er een klontje bakboter in. Nogmaals; een klontje bakboter! Ik zie sommige leden er namelijk voor aan om magarine te gebruiken. Hé Piet-Herr? :D Daar giet je (eventueel met een pollepel) wat beslag bij. Niét helemaal vol, je moet het namelijk nog verspreiden. Hiervoor til je de pan op en houd je hem schuin. Draai hem vooral niét om! Als je het wel doet zie je de gevolgen. :dans: Wacht dan een tijdje, als er zwarte rook onder de pannenkoek vandaan komt weet je dat je té lang hebt gewacht. Als je weet wanneer het moment daar is pak je een 'spatel' en wring je hem voorzichtig onder de pannenkoek. Als dit niet gaat zul je nog even moeten wachten. De pannenkoek geeft dan mee en uiteindelijk licht deze ver genoeg op je spatel om hem om te draaien. Gooien is ook een optie, maar gezien het gemiddelde IQ van de gemiddelde GTAforummer, wat overigens eerder door oppergod Jowx is onderzocht, is dit geen goeie optie betreft het omdraaien. Als je hem eenmaal hebt omgedraaid moet je nog even wachten. Als je dit hebt gedaan draai je hem nog een keer om om te kijken of hij goed gaar is. Hij krijgt dan een donkerbruine kleur. Als hij té donkerbruin is, dus zwart, is hij niet gelukt en wens ik je veel succes bij de volgende poging mee te doen met deze hype. Áls hij wel is gelukt kan je hem bestrooien met stroop of met (poeder-)suiker. Het eindresultaat is hieronder te vinden. :)

blogentry-11829-1178635714.png

Geschreven door: Samshine!

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...