Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586147

Editie 303 - Apps & Stuff


OWN

415 bezichtigingen

gallery_108553_47_26539.png

Deze rubriek is geschreven door @Davedavy!

Welkom bij de nieuwe Apps & Stuff. GrandTheftAuto-Tom is afgestapt als redacteur, namens de redactie bedankt voor je inzet!

Het zal je niet ontgaan zijn, gister is Windows 8 officieel gelanceerd, en tegen alle negatieve reactie's in besloot ik hem gister te kopen voor slechts 30 euro!

GTAGames.nl afbeelding
Het kopen ging heel soepel en vlot, het installeren duurde nog geen uur. Je krijgt netjes per email je licentie en aankoopbon, eenmaal geïnstalleerd begon de pret! Eerst moet je je persoonlijke kleur kiezen. Ik koos voor blauw, deze kleur is natuurlijk altijd nog aan te passen. Na het kleurtje kiezen moet je inloggen, dit hoeft niet perse een Outlook of Hotmail account zijn, je kunt ook gewoon inloggen met je Yahoo of Gmail en Windows zal je account samen met je email,contacten en agenda synchroniseren. Wat mij direct opviel is dat Windows 8 sneller en soepeler werkt als Windows 7, ook het opstarten gaat een stuk sneller. In tegenstelling tot vele negatieve reactie's over het Metro-interface ben ik juist erg tevreden, het werkt heel snel en via een klik op je toetsenbord zit je weer op het "normale" desktop, normaal is een beetje het verkeerde woord. Er is namelijk ook een hoop veranderd aan de desktop in tegenstelling tot Windows 7, zo is de start knop bijvoorbeeld verdwenen. Ook nieuw is de App store, in mijn opzicht is dit zeer handig voor gratis applicatie's zoals Skype maar zal ik het niet snel gaan gebruiken om programma's te kopen, de prijzen zijn namelijk niet zo goedkoop als het OS zelf. Er is een hele hoop veranderd, eigenlijk te veel om het in één item te vertellen, maar een ding wil ik jullie niet verbergen, namelijk Office 2013. Office 2013 is gratis te testen op dit moment, de nieuwe Office versie is samen met Windows 8 gelanceerd, het sluit net wat meer aan het interface van Windows 8 maar heeft in mijn ogen niet veel voordelen tegenover Office 2010. Mijn conclusie: Windows 8 is wel degelijk een vooruitgang en werkt net zo goed op een PC/Laptop dan op een touchscreen apparaat!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...