Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581989

Editie 303 - Up to Date


OWN

405 bezichtigingen

gallery_108553_47_13020.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

GTAgames.nl jarig!

Afgelopen maandag werd GTAgames negen jaar en dat betekende een reden voor een feestje. En zoals een jarige zich hoort te gedragen, werd ook hier getrakteerd. Al lange tijd was VWO-er bezig om CaliRed terug te brengen, welke vanaf maandag door alle leden te gebruiken is. Daarnaast zijn er fantastische goodies te winnen via de foto-wedstrijd. Stuur jouw beste foto met betrekking tot GTA in en maak kans op onder andere een erg gaaf t-shirt.

SOTM: Mitchelhal vs. Kloep

Het kostte wat moeite, maar .Levi. heeft twee deelnemers gevonden voor deze Signture of the Month. Deze maand nemen Mitchelhal en Kloep het tegen elkaar op. Geheel toevallig kwamen ze beide aan met Crazy Frog - heel toepasselijk bij het thema 'crazy'. Kloep lijkt op het moment van schrijven de overhand te hebben, maar blijft dat ook zo of komt Mitchelhal toch nog terug?

Promotieregen

Er waren dit jaar nog niet veel promoties gezien, maar afgelopen weekend vond de crew het welletjes. Woody268, commando, GekkieJ01, SpacyColours, TekaLoca en vice maakten hun promotie naar Superlid, terwijl Bassieboy35, BoerTijger en Phoenyxar het groene Megalid-jasje aan mochten trekken. Een paar dagen later kwam ook Grand Theft Auto TOM door de stemming en mag hij als Superlid door het leven. Alllemaal van harte gefeliciteerd! Zoals wel vaker met een massapromotie was er nu ook een massadegradatie. DaBeast, BC7 en Mania-92 zijn nu Superlid, en $NeoSyp$, Tim en Sprunk zijn voortaan Lid. Erg jammer, maar soms moet zoiets nu eenmaal.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...