Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581787

Editie 304 - Interviews


OWN

487 bezichtigingen

gallery_108553_47_6556.png

Deze rubriek is geschreven door @Megadreams (interview & bbcode) en @BoerTijger (interview)

Het is een tijd geleden dat we nog van de partij zijn geweest maar hier zijn we terug! We hebben in deze tijd interviews helemaal hervormt. Inplaats van het interview als een normaal

gesprek te houden stellen we nu puur de vragen. Hierna maken we er een heel verhaal omheen. De eerste die dit concept mocht uitproberen was niemand minder dan... GreyFox-Smurf!


Megadreams BoerTijger GreyFox-Smurf

*BoerTijger en Megadreams komen het OWN hoofdkantoor binnen, helemaal klaar voor het interview! Wanneer ze voorbij de wachtruimte lopen zien ze dat GreyFox-Smurf er ligt te slapen. Nouja

hij was in ieder geval op tijd! Ze nemen GreyFox-Smurf mee naar boven en beginnen met het interview.*

Jij hebt jezelf geregistreerd op 24 maart 2008. Wat bracht jou naar GTAForum?

Nou, ik heb heel veel gta gespeeld en in de tijd voordat ik mezelf op het forum registreerde zag het er op alle fronten leuk en gezellig uit. Dus toen dacht ik: "ik wil ook deel zijn in deze grote familie".

*Op dat moment wijst hij ons een foto aan welke op de muur hangt en waarop we een paar duizend leden zien zitten. Deze zijn allemaal lekker in de zetel aan het gamen.*

Want voordat ik me op het forum registreerde, keek ik er regelmatig op voor handige tips, cheats, en dat soort dingen.

Je zegt dat je veel GTA speelde voor je op het forum kwam. Waarvan kende je GTA dan?

Ik leerde het kennen op de PS1 (GTA 2). Ik was er altijd veel beter in dan m'n vader en sindsdien ben ik GTA echt steeds dieper blijven volgen. Ik vond het bijvoorbeeld helemaal geweldig dat ze met GTA 3 de overstap naar 3D person maakte.

gta-2.jpg

Vertel is wat over jouw favoriete, en meest gespeelde GTA game.

Dat is een lastige... GTA Vice City gaf mij de feeling die geen enkele GTA tot nu heeft kunnen geven. De mafia sfeer, het blije vice city gevoel, dat is iets dat ik nooit echt in een andere gta heb terug gevonden.

Wel moet ik zeggen dat GTA San Andreas qua leukste GTA aardig in de buurt komt, simpelweg door alle dingen die je erin kunt ondernemen. Natuurlijk os de muziek in vice city de beste.

*Op dat moment beginnen GreyFox-Smurf en BoerTijger opeens GTA: Vice City op te starten op de computer in het kantoor. Hey, we zijn nog lang niet klaar!*

GTA V staat op het punt om eraan te komen, wat is jou mening over deze GTA?

Het word heel realistisch, en dat vind ik een goed punt. Bij GTA IV Werd alles al een stuk "echter" dan daarvoor en dat vond ik opzich een hele leuke verbetering aan de ervaring van de gameplay. Aangezien dit de meest ambitieuze game van Rockstar Games tot nu zou worden verwacht ik een super realistisch (niet te) en geweldige game.

Door de trailer en de screenshots krijg ik eerlijk gezegd toch wel een "happy feeling" ala Vice City mij toen gaf.

Speel je na GTA nog andere games?

a ik ben een echte FIFA fanaat naast GTA, gewoon omdat ik enorm van voetbal houd en het leuk is om met je favoriete club een geweldig spel te laten zien. Verder speel ik af en toen nog wel eens CoD, Operation flashpoint zn Battlefield.

Waarom hou je van voetbal?

Nouja dat ik van voetbal hou komt simpelweg door alles eromheen, het is niet simpelweg een spelletje zoals meeste beweren. Er zit zoveel meer achter.

Dingen als emotie, respect van andere clubs & supporters, de gezeligheid in het stadion en het gevoel van eenheid.

*Toen begon GreyFox-Smurf te zingen voor ons, wij keken verbaasd toe.*

Speel je zelf ook voetbal?

Ik voetbal wel eens met vrienden op een trainingsveldje en kan het opzich ook wel. Ik voetbal alleen niet bij de plaatselijke vereniging, maar daar zijn redenen voor.

Heb je ook nog andere hobby's?

Ik speel een beetje gitaar, en ik oefen bijna 3 uur per dag met zingen aangezien ik en een vriend een band willen opstarten. Daarnaast vind ik zingen ook gewoon iets wat leuk is om te doen.

En hoe is het verder op school bijvoorbeeld?

Het gaat behoorlijk goed! Momenteel zit ik op een ROC waar ik opgeleid word tot beveiliger (Beveiliging niveau 2).

Je hebt vast leukere vakken dan ik heb, behalve informatica dan.

Nou, ik heb natuurkunde en dat soort vakken. :7

Haha ja dat heb ik dus niet.

*Ze begonnen samen te lachten, daarna gingen ze verder.*

Je wilt dus beveiliger worden, waarom?

Waarom ik beveiliger wil worden is om de volgende reden : "Dienstverlening". Je helpt mensen en komt in contact met mensen op allerlei soorten manieren. Nja, wat kan ik eigenlijk nogmeer erover vertellen? Het is heel leuk om te doen gewoon, de wisselvaligheid qua stage en/of werkplaatsen is ook leuk want je doet eigenlijk

nooit hetzelfde bij een particulier beveiligings bedrijf.

Wat vind jij nou het leukste aan beveiliger?

Zoals ik in principe net al zei. De wisselvaligheid van werk wat je verricht, je doet nooit echt hetzelfde dus het is ook niet echt "geestdodend werk" om het zo te noemen. En natuurlijk het contact met de mensen om je heen, zowel je medebeveiligers als het "publiek" om het maar even zo te noemen.

En vind jij het leuk om beroemdheden, zoals bijvoorbeeld Geert Wilders te bewaken o.i.d.?

Dat zou mij opzich best leuk lijken, maar zoals mijn leraar zegt... van de weet ik hoeveel mensen dat wel niet willen, zullen dat er misschien maar 10 gaan doen om maar iets te zeggen. Als je dit lukt ben je ook echt het beste van het beste gewoon. Dus daar moeten toekomstig beveiligers niet teveel op hopen om zoiets te gaan doen, als ik me niet vergis moet je ook eerst een paar jaar bij de politie hebben gewerkt maar dat kan ik niet met zekerheid zeggen.

Goed, om terug te gaan naar jou hobby's. Je speelt gitaar, is muziek dan echt een passie voor jou?

Ja, dat is het zeker, muziek heeft mij enorm geholpen met bepaalde dingen en ik kan het me eigenlijk ook niet voorstellen om zonder muziek te moeten leven.

*Op dat moment komt er een vrouw met een hond het kantoor binnenstormen. Dit blijkt de moeder van GreyFox-Smurf te zijn welke hem verteld dat hij nog met de hond moet gaan wandelen. Wij vinden dit best en wachten tot hij terug is.[/color]

Wat voor muziek luister je dan zoal graag?

*GreyFox-Smurf pakt zijn mobiel boven, zet een liedje op en antwoord:*

Ik luister vooral naar Linkin Park, Green Day. En zo nog wel een hoop, het komt er op neer dat ik vooral van Alternative rock/punk hou! :)

Gitaar spelen, band, Rock/Punk, tot hoe verre is dit allemaal belangrijk voor je? Kun je zonder dit leven?

Nee echt niet! Muziek is voor mij zo belangrijk geweest dat ik mij geen leven zonder dit alles kan voorstellen.

Jowx treedt af, wat vind je ervan?

Ik vind het opzich wel jammer want hij is altijd eerlijk en consequent met wat hij doet, maar ik ken hem zelf niet echt zo heel goed dus ik kan er ook niet heel veel over zeggen eigenlijk :P

Om af te sluiten, wat vind jij van het forum? Wat kan er volgens jou beter en wat is er volgens jou helemaal geweldig?

Ten eerste vind ik het forum echt leuk, het is altijd gezellig, er komen soms geweldige gesprekken uit voort. Je hebt mensen als Spacycolours die altijd wel ervoor zorgen dat je iets te lachen hebt door een geweldige post :P

*Dan bedanken we GreyFox-Smurf welke hierna huiswaarts gaat. We hadden veel plezier met dit interview.*


Dit was interviews dan voor deze week. Volgende week volgt een nieuw interview!

zwaaien.gif

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...