Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586147

Editie 304 - Up to Date


OWN

292 bezichtigingen

gallery_108553_47_13020.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Jowx neemt afscheid

Ruim een maand geleden maakte Dutchy3010 bekend dat GTA-Sheep stopte als administrator en afgelopen week kon er weer een persbericht de deur uit. Ditmaal werd aangekondigd dat Jowx stopte als administrator, nadat hij het afgelopen jaar niet heel actief was geweest. Daarvoor was Jowx een van de meest actieve en populairste leden die op dit forum rond liep. Hij leidde The Oceans, was een van de bedenkers van OWN en modereerde op z'n totaal eigen wijze. Het knuffelkonijn bracht verfrissende ideeën, waaronder de Stamkroeg, en werd als versterking begin 2010 aan het admin-team toegevoegd. Jowx, bedankt voor je inzet en het ga je goed!

thebig is Superlid!

De crew is lekker bezig, want voor de tweede achtereenvolgende week mag ik vertellen dat er iemand gepromoveerd is, iets dat alleen in vroegere tijden voorkwam. Ditmaal was het de beurt aan thebig, die een dikkere jas voor in de winter mag aantrekken. Van harte gefeliciteerd, het staat je goed!

Niet vergeten: fotocontest!

Er zijn nog tien dagen om je foto in te leveren voor de GTAgames.nl-verjaardagsactie 2012! Zet jezelf op de foto met een echte Niko, of vind een practige locatie die thuishoort in Los Santos. Stuur hem in en maak kans op dat prachtige prijzenpakket. Als jullie deze contest niet vergeten, dan zal ik deze keer een inzending voor de nieuwe Sportkenners (ATP) niet vergeten. ;)

Neem eens een kijkje bij...

f_hot.gifNieuws: GTA V - Rockstar en Joriz waren aardig op dreef deze week. Iets gemist omtrent al het GTA V nieuws? Check dan de nieuwssectie van het forum!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...