Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585682

Editie 305 - Up to Date


OWN

525 bezichtigingen

gallery_108553_47_13020.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Niet vergeten: fotocontest!

Er alleen nog dit weekend om je foto in te leveren voor de GTAgames.nl-verjaardagsactie 2012! Zet jezelf op de foto met een echte Niko, of vind een practige locatie die thuishoort in Los Santos. Stuur hem in en maak kans op dat prachtige prijzenpakket!

Laatste ronde Sportkenners!

De laatste uitslagen zijn nog niet binnen, maar de laatste ronde voor Sportkenners is vandaag gestart. De voorspelling voor de Amerikaans Formule 1 Grand Prix zal samen met de ATP World Tour Finals, Champions League en de F1 kampioen de eindstand beslissen. En het is maar wat spannend: Titelverdediger Guardian1980 staat nu bovenaan met 318 punten, gevolgd door Thundercover met 317 en thebig met 315. De top 3 staat dus al vast, maar in welke volgorde?

Generaal pardon voor banned leden

In verband met de komst van GTA:V heeft de crew een mogelijkheid opgesteld voor banned leden om weer deel uit te maken van onze community. Het valt te begrijpen dat de mensen achter deze accounts na jaren veranderd zijn en van een 12-jarige in het begin nu de 20 aantikken. Het beleid omtrent permanente bans verdwijnt hiermee echter niet: dit is een slechts een eenmalige mogelijkheid tot het eind van het jaar.

2 reacties


Recommended Comments

Hoi,

Leuk stukje, alleen als ik het goed heb dan moeten inzendingen voor de foto-contest aanstaande maandag ingeleverd zijn, wat iets minder is dan 10 dagen.

MVG, SpacyColours

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...