Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 30 - De Tien


Jowx

450 bezichtigingen

blog-3251-1170533207.jpg

Deze rubriek wordt geschreven door Ikkes

Deze week is er zoals jullie vast weer een editie van "De Tien". Aangezien ik een ritme probeer te vinden tussen reallife onderwerpen en forum onderwerpen is er deze week een forum onderwerp. Om precies te zijn: De tien meest memorable forumgebeurtenissen. In deze top tien kan je dus alle grote gebeurtenis op een rijtje zien.

10:

Op de tiende plaats van de De Tien vinden we de data's 18 juni en 22 juni 2005, dit zijn de dagen waarop Lantyz en PatrickW admin zijn geworden. Zonder hen zou het forum er nu niet zo uitzien als het is. Een verdiende tiende plek dus.

Ik moet toegeven dat deze nummer 10 gewoon "opvulling is :puh: .

9:

Op de negende plaats vinden we de release van grootste total conversion mod, gemaakt door leden van het Gtaforum terug. Dan heb ik het natuurlijk over GTI. Op 19 december 2005 werd hij dan gereleased en wel hier. Aangezien de download link niet meer werkt hier nog even de nieuwe: Klik.

8:

Op de achste plaats vinden we een persoon. De gebeurtenis is dan ook zijn algehele verschijning op het forum. Ik heb het dan over Ruurd31. Alles over hem kan je hier vinden.

7:

Rond de release van GTA: San Adreas was de grote registratie golf waarin honderden leden per dag zich registreerden en dit allemaal om informatie te vergaren over GTA: San Andreas. Het ging zo hard dat er op 2 juli al het aantal van 10.000 leden werd behaald. Een mooie mijlpaal.

6:

De zesde plaats is deze week gegaan naar de samensmelting van de site en het forum. Op 21 oktober was het dan zover. De samensmelting was er en er kwamen tal van nieuwe functies bij, denk hierbij aan de blogfunctie, waar OWN dankbaar gebruik van maakt. Maar ook de galerij en de download sectie. Al met al een memorabel moment.

5:

Ook op deze plek is een forum-uitbreiding te vinden. Ik heb het nu over niets minder dan de Gangs & Corporations. Op 5 janurari 2006 was het dan zo ver. Lantyz verklaarde de Gangs & Corporations voor geopend. Dit deed hij hier. In het begin leek het op een spamzooi uit te lopen, maar zoals de crew al verwacht had zou dit afnemen en uitkomen op de geslaagde toevoeging van nu. Toch was er in het begin een hooi tegenstand, maar vastberaden dat de crew is besloot ze het gewoon te laten bestaan. Gelukkig wel, want anders was OWN er nooit geweest ^_^ . Een ander onderdeel van de Gangs & Corporations zijn de verkiezingen. Inmiddels zijn er al weer vier spannende strijden gesteden. Meer hierover vind je hier.

4:

De jaarlijkse awards hebben het geschopt tot plaats vier. Bij de awards mag iedereen op zijn/haar favoriet stemmen voor de verschillende onderdelen. Alles over de eerste awards, die van 2005, vind je hier. Daar vind je ook het complete overzicht van de winnaars van 2005.

3:

Op de derde plaats staat het "het" van 2005. "Het" begon allemaal met signatures etc. en draaide uit in een zeer memorabel moment, met de prachtige ontknoping met: WikiGta. Hier vind je alles ervan in grote lijnen en hier vind je alles omtrent Jim.

2:

Tweede is toch wel de zwartste dag van de geschiedenis van het GTAForum.nl, ik heb het dan natuurlijk over de hack. Typhoon heeft ooit een Uit Den Ouden Doosch aan deze gebeurtenis geweidt. Deze kan je hier vinden. Daar zijn overigens ook een groot aantal screens van het GTAForum Downforum aka. GTADown forum. Wat op zichzelf op een memorable tijd was.

1:

Dan de nummer 1, het is mischien afgezaagd maar toch ben ik overtuigd dat de nummer 1 van deze edite: Het onstaan van het forum is. Zonder de 23ste october van 2003 was dit er allemaal niet geweest. Dus kan je stellen dat Het ontsaan van het forum een verdiende nummer is is.

Dit was De Tien voor deze week, volgende week weer een Uit Den Ouden Doosch. Mocht je nog ideeën hebben voor onderwerpen voor De Tien en Uit Den Ouden Doosch stuur dan een PB naar Ikkes. Tot de volgende keer :) .

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...