Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581992

Editie 306 - Inleiding


OWN

597 bezichtigingen

gallery_108553_47_14615.png

Welkom bij de nieuwste editie van Oceans Weekly News! Er is deze week heel wat gebeurd: nieuwe GTA:V trailer, veel discussies omtrent uitspraken van het NS-personeel en burgemeesters uit Hengelo en daarnaast is de goedheiligman het land weer binnen. Dat laatste ging niet helemaal vlekkeloos: in Maastricht kwamen twee personen bekneld te zitten, in IJmuiden werd een lijk gevonden in de buurt van Sints aanlegplaats en in Roermond werd men gevraagd niet meer naar de intocht te komen. Opvallend is het verschil op dit forum met betrekking tot het Sinterklaasfeest: ik heb bijvoorbeeld al drie chocoladeletters op (:$), terwijl Big Boss niet eens weet wat pepernoten zijn. Een regelrechte schande, meer hoef ik er denk ik niet over te zeggen.

Deze week vind je in OWN een herinnering voor de fotocontest. Ja, die staat er elke week, maar je zult het maar vergeten. Ik word nog elke nacht zwetend wakker als mijn vergeten Sportkenners-inzending door mijn nachtmerries spookt. Daarnaast heeft Davedavy een samenvatting aan GTA:V analyses opgesteld voor de leden die onder een steen hebben gelegen, gevolgd door onder andere een uitgebreide Hotspot van Cabyon.

Fijne nacht en tot volgende week! wub.png

Thundercover

6 reacties


Recommended Comments

Informatie in dit forum dient dan ook onder superleden en hoger te blijven. :clown:

Maar even serieus, pepernoten of kruidnoten zijn in België gewoonweg niet verkrijgbaar. Zal wel iets typisch Nederlands zijn. :)

Link to comment

Drie? Ha, ik heb al het hele alfabet op! 8D

Eh sorry... niet bedoeld om je spotlight te stelen, maar niemand komt nou eenmaal aan mijn titel als Chocoladelettereter Numero Uno! >=D Lekker puh! :þ

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...