Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586147

Editie 307 - Hotspot


OWN

340 bezichtigingen

gallery_13783_45_8124.png

Deze rubriek is geschreven door @Cabyon!

http://www.youtube.com/watch?v=Y4rcXJonFus

De man waar ik nu ga over typen is één van de grootste vernieuwers van de muziek heden ten dage. Bij zijn geboorte werd hij John Clayton Mayer genoemd, maar ik zal het maar op John Mayer houden. Hij

werd geboren op 16 oktober 1977 in Connecticut en begon op z’n 13e gitaar te spelen. Zijn talent bleef na de loop van de tijd niet onopgemerkt en op zijn 24ste tekende hij bij een platenmaatschappij en bracht zijn eerste album, Room for Sqaures uit. Nog vele albums volgden, zoals Continuum, Battle Studies (hij raakte geïnspireerd door Californische pop uit de jaren ’70 en ’80.

Ik wil eigenlijk meer vertellen over zijn laatste album, Born And Raised. Mayer verhuisde hiervoor naar de Amerikaanse staat Montana – hij wou een nieuwe start maken, en dat is zeker te horen op zijn album. Heerlijk warme gitaar klanken klinken je tegemoet en gecombineerd met de heerlijke stem van John en de drums, de bass en nog alle andere instrumenten is het werkelijk een genot om deze cd aan te zetten.

De beste track van dit album? Goh, daar zeg je me wat. Ik zou je het hele album kunnen aanbevelen. Maar als ik er toch één moest kiezen, ging ik voor If I Ever Get Around To Living. Prachtige opening, geweldige sfeer en de drums met gitaarsolo die dan na het begin van de track in zetten is pure porno voor je oren. Dat je zo’n plaat kunt maken, dat is echt klasse. Wat trouwens ook een synoniem is voor John Mayer.

Volgende week weer een nieuwe Hotspot. Heb jij tips voor mij? PB me dan!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...