Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581993

Editie 307 - Welkom!


OWN

608 bezichtigingen

gallery_108553_47_14615.png

Welkom bij de nieuwe editie van Oceans Weekly News! Dan zijn we alweer bij editie 307 aanbeland. Wat gaat de tijd toch snel. Sinterklaas is alweer een week in het land en vertrekt over ruim 2 weken dan ook alweer. En dan, ja, dan staat kerst voor de deur! Wat een geweldig feest is dat altijd.

Vorige editie publiceerde Thundercover hem. Deze editie publiceer ik gewoon weer. Vorige week meldde Thundercover ook in Up to Date dat de blog scene een stuk actiever werd. Ook daar heeft hij deze week wat over te vertellen. Vorige week werd er ook uitgebreid (natuurlijk) over GTA: V trailer 2 gepraat.

Deze week hebben wij weer een bomvolle editie met 10 rubrieken. Bassieboy35 heeft met zijn rubriek, de Tien, top 10 van de top 2000 naar boven gehaald. En ook hebben wij sinds deze week een oude rubriek uit de kast gehaald omdat hij erg gemist werd: Damens en heren, Test jezelf is terug!

Ook bij deze editie wensen wij u weer veel lees plezier!

BoerTijger - Hoofdredacteur

4 reacties


Recommended Comments

Technische problemen bij de redacteur van die rubriek (mijzelf) hebben er toe geleid dat ik de bijhorende "award" niet kon maken. Ik regel het zo snel mogelijk! :)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...