Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581993

Editie 308 - Het Krantje


OWN

508 bezichtigingen

gallery_108553_47_3005.png

Deze rubriek is volledig verzonnen door @Cabyon

Welkom bij Het Krantje, dé plaats voor de laatste roddels van GTAForum. Wat is er deze week allemaal gebeurd? Want het was me het weekje toch wel…

· De Wilde Ganzen gaan door een moeilijke periode heen na de verbanning van hun verloren zoon @Nstyle08Z, er wordt aanzienlijk minder gepost. Bronnen weten te melden dat het niets met de aanmelding van het opvallend hoge percentage superleden te maken heeft; blijkbaar heeft @NilsHolgersson ergens wat heerlijke ganzenleverpastei op te kop weten te tikken.

· @Dutchy3010 passeerde deze week de 9000 posts. Ze

zei in het Mijlpalen topic erover dat ‘’ze iedereen wou bedanken die haar aan die mijlpaal heeft laten herinneren.’’ Geruchten gaan ook dat ze een feestje heeft gegeven ter ere van haar 9000ste post. Hoeveel het kostte weten we niet, maar bronnen zeggen dat het bedrag ‘’toch zeker wel hogere dan haar postcount’’ ligt.

· Fantastisch, @GTA-Sheep is in het

huwelijk getreden met Anja. De door de wol geverfde ex-admin is nu een gelukkig echtgenoot. Hoewel ik daar mijn vraagtekens bij zet. Is een schaap niet een vrouw en een mannetje een ram? Ik hoop dat Anja deze wolf in schaapskleren niet snel ontmaskerd, want nu heeft hij nog zijn schaapjes op het droge.

· Er zijn vraagtekens rond de blog Crewlife, nota bene van de crew zelf. Het aantal pageviews strookt niet met wat ingewijden me vertellen (''doodsaai, langdradige teksten, mijn oma schrijft nog leuker''). Er gaan volgens de bronnen dan ook hardnekkige geruchten dat @Johan, de bot is ingehuurd om elke dag een aantal keer de blog te bezoeken voor een koekje en een kopje thee. Johan beriep zich op zijn zwijgplicht maar volgens bronnen is hier duidelijke sprake van chantage.

6 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...