Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

Editie 30 - Game On


Jowx

532 bezichtigingen

oc_own_gameon.jpg

Wat heeft 'SamShine' nu weer gedaan? Hij heeft een rubriek voor 'Balibidoe Ashamal El' geschreven. Wat een sukkel! :@

Wat is leven?

Sony heeft, zo enthousiast als ze zijn, een nieuwe promotiesite voor de Playstation 3 opgezet. De slogan van deze (nieuwe?) console luidt: 'This is living', nu is de URL van deze site 'www.thisisliving.tv' (die invoegfunctie werkt niet admins!). Ik vind het persoonlijk een braksite, maar meningen verschillen... Vooral het feit dat er een filmpje opstaat die is volgepropt met halfnaakte, lelijke, mannen en vrouwen bevalt me niet. Ik duim voor Sony dat het werkt, dat hebben ze nodig.

Bron: Insidegamer.nl

-----

DAAAAAH!!, kijk uit voor de Wormen!

De langverwachte Xbox live arcadegames 'Worms' is eindelijk door de keuring heen en verschijnt aanstaande woensdag op Xbox live marketplace. Voor 800 Microsoft Points (€ 9,30) kan je deze op de HDD van je Xbox 360 zetten en ook onbeperkt spelen. :) Veel plezier! :7

Bron: Insidegamer.nl

-----

The Movies

Hij is al een tijdje uit maar hier de review van Activision's The Movies! Deze game verplaatst je in de rol van een studiobaas met al het geregel van dien.

Algemeen

De game algemeen onderscheid zich in verschillende objecten van een standaard simulatie spel. Je kan het zien als een combinatie van de Sims en de "Tycoons". De "Tycoons" van het bouwen en beheren van je studio maar het omgaan met je sterren herken je terug in de Sims. Zo heeft dit spel van alle aspecten wat en dit maakt het spel aantrekkelijker voor meer mensen. Het spel heeft een duidelijk menu. In dit menu kan je snel vinden wat je nodig heb zonder steeds heen en weer te hoeven gaan. Ook is het pauze menu erg overzichtelijk.

Gameplay:

Als studio eigenaar is het de bedoeling om sterren aan te trekken maar ook om films te produceren waarvan de critici en het publiek van onder de indruk zijn. Ook moet je je eigen park onderhouden dit doe je door middel van schoonmakers in te huren. Je begint met spelen in ongeveer 1920 en je begint met kleine, primitieve films te maken. Naar mate de tijd vordert krijg je steeds meer mogelijkheden om films te maken zoals: kleurenbeeld, extra sets en ga zo maar door. Om het spel meer leven te geven zijn ook award toegevoegd. Deze vinden plaats om de 5 jaar. Als je een award wint in een bepaalde categorie zal je de komende vijf jaar in die categorie er profijt van hebben. Als je bijvoorbeeld de beste films heb zullen de critici lovender worden en zal je meer geld verdienen aan je films. Of als je de beste acteur in huis heb zal de motivatie van al je acteurs verhogen. Zo heb je dus voordeel aan een award.

Graphics + Sound

De graphics van het spel zijn niet bijzonder mooi maar ze zijn goed voor een simulatie spel, tot tegenstelling tot andere simulatie spelen waar de graphics erg achterblijven. De gebouwen van de buitenkant zien er prima uit maar de gebouwen van de binnenkant vind ik tot mijn spijt iets te simpel. Ze hebben daar bijna niets aan interieur gedaan wat jammer is. De graphics van de sets zijn daar in tegen wel weer erg goed.

De sound van het spel is redelijk. Het blinkt niet echt uit met andere spellen maar dat is ook niet echt een enorme hoofdzaak.

binnenkant2wt.pnggraphics6kv.png

De binnenkant en de buitenkant

Conclusie:

Het is een erg leuk spel voor de film en simulatie liefhebber. Het is een spel wat je echt leuk moet vinden.

Sound: 7

Graphics: 7,5

Gameplay: 8,3

Algemeen: 8

Totaal: 7.7

Deze review + screenshots zijn gemaakt door Ikkes, wil je ze kopiëren PM Ikkes.

game-on1.png

menu3rt.pngpauzemenu6ze.png

Hoofdmenu en Pauzemenu

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...