Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581993

Editie 309 - De Kronieken der...


OWN

475 bezichtigingen

gallery_108553_47_33996.png

Deze rubriek is geschreven door @TheGuardian!

Terug van weggeweest. Niet alleen als redacteur, maar ook dit artikel vond je een tijd niet meer terug in OWN. De kronieken der... zal wekelijks een bepaald project, gang, corp, thema of gebruiker van het forum naar voren halen en daar alle geschiedenis met mijlpalen tot het heden over uitweiden.

Omdat we een lange tijd weggeweest zijn hebben we deze week een speciale come back editie voor jullie. Mag ik jullie voorstellen..

De kronieken der.. De kronieken der..

Op 4 oktober 2008 werd de allereerste De kronieken der... bedacht. OWN had wat vernieuwing nodig en na een geschrapte rubriek "Recensies", en vernieuwing van 2 andere rubrieken deed dit artikel zijn intrede met als redacteur @TheGuardian.

Alsof dit nog niet genoeg was, is er nog een rubriek bijgekomen. Dit heeft niets te maken met de enquête, want TheGuardian heeft het zelf bedacht. Het was al eens eerder aan de orde gekomen, maar nu is het uitgebreider en een speciale rubriek daarover. Ik zal jullie niets verklappen, maar blader maar wat door OWN en je ziet het vanzelf!

De nieuwe wekelijkse rubriek werd een succes die goed wist te scoren bij de lezers. Na de 4e editie van De kronieken der.. besloot TheGuardian te stoppen met OWN en dus ook de rubriek "De kronieken der..". Nochtans had TheGuardian nog een speciale 5e editie gepland voor editie 110 die helaas niet door kon gaan wegens ziekte.

Er is deze week "helaas" geen Lid van de Week, omdat die personen niet meer bestaan, óf niet eens mee mochten doen. puh2.gif TheGuardian is helaas ziek (beterschap!), maar Visser23 neemt zijn rubriek over. Daarnaast doet Rullez Game On dit keer alleen. Tot slot neemt Kloep de taken van Ice Banana over, dus hij schrijft Test Jezelf.

Nadat @Visser23 de editie overnam bij editie 110 bleek dat hij een goede vervanger was. In editie 111 werd dan ook de rubriek overgenomen door niemand minder dan Visser23.

En er is weer een week voorbij... Time flies, right? Nu klink ik wel heel oud... In ieder geval, het is weer zaterdagavond, en dus ook weer een OWN natuurlijk. TheGuardian is gestopt als redactielid, hij had gewoonweg geen tijd meer voor OWN vanwege zijn privé leven wat uiteraard voor gaat. Zijn rubriek wordt overgenomen door Visser23, een alom gewaardeerde stand-in, die OWN al heel wat keertjes op het laatst nog geholpen heeft. Bedankt TG, en succes Visser!

Dit wist Visser23 aardig lang vol te houden, tot en met 17 januari 2009. Hierna besloot Visser23 om te stoppen met deze rubriek. Een tijd lang werd de rubriek dan door stand-ins gedaan en regelmatig was "De kronieken der.." geannuleerd in bepaalde edities omdat er niemand voor deze rubriek gevonden werd.

Op 26 april 2009 werd OWN volledig restyled en werden er naast nieuwe rubrieken ook nieuwe redacteurs aangenomen. Ook voor "De kronieken der.." werd er weer een vaste redacteur gevonden. De derde vaste redacteur in rij werd dit keer @David22. Deze redacteur deed het 5 edities lang en besloot dan uiteindelijk om ermee op te houden. Na deze redacteur kwamen er weer enkele stand-ins en wederom werd op bepaalde weken de rubriek geannuleerd. Uiteindelijk besloot @Thundercover om als 4e persoon in rij deze rubriek over te nemen. Hij hield het vol tot en met 31 juli 2010 waardoor hij 13 rubrieken in zijn periode wist te publiceren. Hierna werd er tot op de dag van vandaag geen nieuwe "De kronieken der.." uitgegeven.

Vanaf volgende week vliegen we er weer volledig in om jullie een wekelijkse interessante terug blik met leuke weetjes over persoon, gang/corps, projecten en andere zaken van het forum te oplichten.

Banners van "De kronieken der..." door de jaren heen.

gallery_108553_47_13722.png

Deze werd maar tijdens 1 editie gebruikt.. Dit was tijdens het 4-jarige bestaan en editie van OWN.

gallery_3251_43_19102.gif

Deze banner kwam er na de restyle van OWN.

gallery_33831_25_29008.png

Met deze banner begon het en zijn de meeste rubrieken verschenen.

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...