Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582098

Editie 309 - Up to Date


OWN

349 bezichtigingen

gallery_108553_47_13020.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Einduitslag Sportkenners 2012

NandroDavids heeft deze week de eindstand van Sportkenners 2012 bekend gemaakt. De top 3 zat al dicht bij elkaar, maar zelfs de Champions League-ronde kon geen grote verschillen maken. thebig staat na een jaar vol sport bovenaan met 387 punten, slechts twee punten voorsprong op titelverdediger Guardian1980 (385) en drie punten op OS-kenner Thundercover (384). De top 3 verdeelde vier van de vijf subklassementen: Leontjuuh-gta ging er al vroeg in het jaar met het schaatsklassement vandoor. Ook de drie grote evenementen (EK, Tour de France en Olympische Spelen) werden door de top 3 verdeeld. Mede dankzij deze evenementen deden er in totaal 28 deelnemers mee, waarmee de contest duidelijk een groot succes was!

Gang wars - update

Na de uitdaging van The Underground aan het adres van De Wilde Ganzen bleef het aardig stil, maar inmiddels hebben beide gangs hun posters en leuzen ingeleverd. Dat betekent dat iedereen kan aangeven welke het beste is door middel van een simpele stem alhier tot vrijdag.

BC_zpsc7d47277.gif

Ondertussen heeft Beat Down hun eerste gang war gestart en wel tegen North Storm. In deze gang war gaat het erom dat een zo hoog mogelijke score wordt behaald in een spelletje met een dolfijn. De gang North Storm moet de uitdaging officieel nog wel accepteren, waarmee de tijd van een week ingaat.

Graphics Signature Contest van start

Met negen deelnemers is de Graphics Signature Contest 2012 van start gegaan. In deze jaarlijkse traditie nemen de beste graphici van het forum het tegen elkaar op om te bepalen wie van hen dit jaar de beste is. In elke ronde zullen er drie leden afvallen, om in de laatste ronde de top 3 te bepalen. Stemmen kan elk lid en wel hier.

Lopende contests:

Graphics Signature Contest 2012 - Stemmen t/m 9 december!

Voetballer v/h jaar 2012 - kwartfinales - Stemmen t/m 12 december!

GTAForum Awards 2012 - Award-Badge Contest - Inzenden t/m 9 december!

GTAForum onderschrift Contest - Stemmen voor ronde 3 vanaf 9 december 23:00 uur!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...