Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581993

Editie 310 - Het Krantje


OWN

462 bezichtigingen

gallery_108553_47_3005.png

Deze rubriek is volledig verzonnen door @Cabyon

Welkom bij Het Krantje, dé plaats voor de laatste roddels van GTAForum. Wat is er deze week allemaal gebeurd? Want het was me het weekje toch wel…

· Er is eindelijk een alternatief gevonden voor mensen die wél een normaal slaapritme hebben en desondanks dat ze ’s nachts liggen te maffen (zoals ’t heurt) toch kunnen posten in chat topic. Het heeft de originele naam ‘The Daylight Lounge’ meegekregen en was in eerste instantie een idee van @GolfG60, maar het onderwerp bizar genoeg geopend door BigLifeRPG, die er dus met het idee van GolfG60 vandoor ging. Bronnen vertellen me dat het niet zeker is of @BiglifeRPG het komende daglicht nog zal halen wegens de irritatie van GolfG60 omdat hij z’n topic niet kon openen..

· @Phoenyxar startte al geruime tijd geleden zijn blog Phoeny's Phantastic Phorum Phenomenon en de blog loopt lekker. Maar er is helaas ook een tegenslag. Er blijkt een persoon die lijdt aan hippopotomonstrosesquipedaliofobie en hij is op de eerste hulp belandt toen hij de titel van Phoenyxars blog las. Ingewijden vertellen dat Phoenyxar is geschrokken en nu lijdt aan ferbrifobie.

· Er is een nieuwe battle in The City: BeaTDowN versus North Storm. En wat moeten ze doen om te winnen? De hoogste score behalen in Dolfijn Springen 1. Bronnen vertellen mij dat North Storm in alle haast dolfinaria aan het opkopen is om te oefenen, maar of in real life oefenen het gewenste effect heeft om dan ook in de online wereld beter te worden, is maar de vraag.

· We missen een van de vitale onderdelen van ons forum: de chat. Hij werkt al sinds mensenheugenis niet meer en volgens ingewijden was dit een van de eerst tekenen dat de wereld zou vergaan op 21 december. Zij roepen in ieder geval nadrukkelijk op de chat te repareren. Ik denk dat het eerder ligt aan je Java instellingen, maargoed, ieder voor zich. :)

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...